Κώστας Νικολακόπουλος

100 εκ. ευρώ από τα Ελληνόπουλα στον Ολυμπιακό! Όμως, όλο και λιγοστεύουν…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει μέσα από το sport-fm.gr τη μεταγραφή του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ από μία άλλη σκοπιά.

• Προς ανακοίνωση λοιπόν η μεταγραφή του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, με ένα ποσό γύρω στα 15 με 16 εκ. Ευρώ. Μία μεταγραφή με την ιδιαιτερότητα ότι πουλάει ο Ολυμπιακός παίκτη σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης.

• Για να αποδειχθεί για άλλη μία φορά ότι τα πολλά λεφτά στον Ολυμπιακό τα φέρνουν τα Ελληνόπουλα! Από την εποχή του Γεωργάτου, που πήγε δύο φορές στην Ίντερ, έως και τις πιο πρόσφατες μεταγραφές που έβαλαν στο ταμείο του συλλόγου περίπου 100 εκ. Ευρώ!!! Του Μήτρογλου στη Φούλαμ, του Μανωλά στη Ρόμα, του Σάμαρη στην Μπενφίκα, του Ρέτσου στην Μπάγερ Λέβερκουζεν, του Φετφατζίδη στην Τζένοα, του Σιόβα στη Λεγκανές, του Τοροσίδη στη Ρόμα, του Νικολάου στην Έμπολι, του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη Σάλκε και τώρα του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ-κι από Κολοβό και Διαμαντάκο έχει πάρει 1,6 εκ. Ευρώ ο Ολυμπιακός!

• Απίστευτα λοιπόν είναι τα λεφτά που έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός από πωλήσεις Ελλήνων παικτών στην πρόσφατη ιστορία του. Περίπου 100 εκ. Ευρώ από τον Γεωργάτο έως τον Τσιμίκα-κατά σύμπτωση αριστερά μπακ κι οι δύο!

• Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες παίκτες όλο και λιγοστεύουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Tώρα που φεύγει ο Τσιμίκας απέμειναν τρεις για την ενδεκάδα, ο Φορτούνης, ο Μπουχαλάκης κι ο Γιώργος Μασούρας. Κι από εκεί και πέρα, ο Κούτρης που είναι εδώ κι ένα χρόνο στο μένει-δεν μένει, ο Αβραάμ στα 35 προς 36 κι ο Τοροσίδης, που το σκέφτεται να πρέπει να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο η, να κρεμάσει τα παπούτσια του.

• Νεαρά Ελληνόπουλα έχει πολλά ακόμη ο Ολυμπιακός, με τη διαφορά ότι είτε δίνονται δανεικοί (βλέπε Ανδρούτσος, Βρουσάϊ, Γιάννης Μασούρας, Μάνος, Ντουρμισάϊ, Σιαμπάνης, Μανθάτης, Ευαγγέλου), είτε είναι μικροί και παίζουν μόνο με την Καλαμάτα για το Κύπελλο (Τζολάκης, Καραργύρης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Σουρλής, Βοίλης κ.α).

• Κι επειδή όπως φαίνεται είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να έχει στο ρόστερ του τη νέα σεζόν μόνο τέσσερις-πέντε Έλληνες παίκτες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνουν την ευκαιρία τους τουλάχιστον ο Ανδρούτσος με τον Βρουσάϊ, ενδεχομένως κι ο Γιάννης Μασούρας, παρά την «τρέλα» που κουβαλάει. Και δεν ξέρω κι αν ο Κάϊπερς είναι καλύτερος του Ντουρμισάϊ, αν κι ο Βέλγος ίσως μία ευκαιρία την αξίζει.

• Αλλά όσο περισσότερο βλέπω τον Καφού, μετά την αρκετή συμμετοχή που πήρε μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, τόσο κι απορώ αν είναι καλύτερος του Ανδρούτσου...Όπως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί π.χ. έπαιζε πέρσι ο Ναουέλ και φέτος ο Μπρούνο κι όχι ο Βρουσάϊ...Για να μην πω ότι ψάχνω να βρω πόσο καλύτερος είναι ο Γκασπάρ του Γιάννη Μασούρα…

Κατά τα άλλα, συνεχίζεται η «αποθέωση» του Πολωνού διαιτητή του αγώνα με τη Γουλβς, του Μαρτσίνιακ από τους Ολυμπιακούς: Szymon Marciniak

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x