Εδώ και τρία συνεχόμενα παιχνίδια ο Φουστέρ είναι σε πτωτική πορεία. Γεωμετρικά καθοδική πορεία. Μέτρια με Άρη, άσχημα με Παναθηναϊκό, χάλια με Πανιώνιο." />
Κώστας Νικολακόπουλος

Κάτι ψήνει για τη θέση του Φουστέρ

Εδώ και τρία συνεχόμενα παιχνίδια ο Φουστέρ είναι σε πτωτική πορεία. Γεωμετρικά καθοδική πορεία. Μέτρια με Άρη, άσχημα με Παναθηναϊκό, χάλια με Πανιώνιο.

Εδώ και τρία συνεχόμενα παιχνίδια ο Φουστέρ είναι σε πτωτική πορεία. Γεωμετρικά καθοδική πορεία. Μέτρια με Άρη, άσχημα με Παναθηναϊκό, χάλια με Πανιώνιο.">

Εδώ και τρία συνεχόμενα παιχνίδια ο Φουστέρ είναι σε πτωτική πορεία. Γεωμετρικά καθοδική πορεία. Μέτρια με Άρη, άσχημα με Παναθηναϊκό, χάλια με Πανιώνιο.

Δεν ξέρω αν μπορεί να επανέρθει άμεσα στα καλά του. Αν ναι, δεν γεννάται θέμα. Ο Βαλβέρδε δεν πρόκειται καν να σκεφτεί να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας.

Αλλά αν συνεχίσει αυτή την πτωτική πορεία, ο Ερνέστο και να μη θέλει-που δεν θέλει-θα πρέπει να σκεφτεί τις εναλλακτικές του επιλογές…

Και νομίζω ότι μας έχει δείξει ήδη τρεις. Τις δύο μαζεμένες σε ένα παιχνίδι, το τελευταίο με τον Πανιώνιο. Όταν αρχικά πέρασε τον Πάντελιτς σέντερ φορ και τον Μιραλάς πίσω από τον Πάντελιτς. Και στη συνέχεια όταν μπήκε ο Νέμεθ κι έπαιξε πίσω από τον Μάρκο.

Άρα, μία επιλογή να παίξει αντί του Φουστέρ ο Μιραλάς (με σέντερ φορ τον Πάντελιτς) και μία δεύτερη επιλογή να παίξει αντί του Φουστέρ ο Νέμεθ (με σέντερ φορ τον Μιραλάς).

Την τρίτη επιλογή την είχε δείξει ο Ισπανός τεχνικός σε δύο προηγούμενα παιχνίδια, πάλι προς το τέλος τους, όπως και το Σάββατο με τον Πανιώνιο.

Στο φινάλε, λοιπόν, των αγώνων με Βόλο και Κέρκυρα σε θέση Φουστέρ είχε παίξει ο Φετφατζίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x