Κώστας Νικολακόπουλος

Είναι καλή μεταγραφή ο Παπασταθόπουλος;

Ένα μειδίαμα, φαντάζομαι, είναι η πρώτη αντίδρασή σας διαβάζοντας τον τίτλο. Και δεν σας ρίχνω άδικο. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

• Ένα μειδίαμα, φαντάζομαι, είναι η πρώτη αντίδρασή σας διαβάζοντας τον τίτλο. Και δεν σας ρίχνω άδικο.

• Κατ' αρχήν, κι εγώ θα ήθελα αυτό το παιδί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και γιατί είναι καλός παίκτης και γιατί είναι μικρός και γιατί είναι Έλληνας και γιατί η ομάδα θέλει ένα ακόμη δυνατό στόπερ κοντά σε Αβραάμ και Μέλμπεργκ.

• Δεν κρύβω, βέβαια, ότι με τρώει γιατί δεν έπιασε καθόλου στη Μίλαν, αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο Μίλαν πρωταθλήτρια Ιταλίας κι άλλο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ελλάδας. Και στην εθνική ομάδα είναι αλήθεια ότι ο Σωκράτης μια χαρά τα πάει.

• Το πρόβλημά μου, όμως, είναι άλλο. Ωραία, έρχεται ο Παπασταθόπουλος στον Ολυμπιακό δανεικός ένα χρόνο από τη Μίλαν-γιατί δεν φαίνεται να μπορεί να έρθει κάτω από άλλες συνθήκες. Κοστίζει στον Ολυμπιακό 1,5 εκ. Ευρώ και τον βοηθάει. Και;…

• Εννοώ, η συνέχεια ποια είναι; Η Μίλαν οψιόν αγοράς δεν βάζει. Κι αν βάλει, θα είναι ποσό που ούτε κατά διάνοια θα μπορούσε να το δώσει ο Ολυμπιακός. Άρα, τι γίνεται το άλλο καλοκαίρι; Παζαρεύεις να τον πάρεις πάλι δανεικό; Κι αν έχει πάει καλά εδώ, γιατί να σου τον αφήσει η Μίλαν; Δηλαδή, δυσκολεύομαι να δω μέλλον σε μία μεταγραφή Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό.

• Θυμάμαι ότι και τον Λέτο κάπως έτσι τον είχε πάρει ο Ολυμπιακός δανεικό από τη Λίβερπουλ. Χωρίς οψιόν αγοράς. Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι…Και νομίζω ότι με τα λεφτά που θα κοστίσει ο Σωκράτης, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει δύο καλούς ελεύθερους παίκτες…

• Τέλος πάντων, μπορεί να είμαι λάθος. Κι αν το παιδί έρθει στον Ολυμπιακό, θα χαρώ κιόλας. Γιατί απλούστατα είναι καλός παίκτης. Απλά καταθέτω ένα προβληματισμό, που νομίζω ότι αν μη τι άλλο δεν είναι αβάσιμος.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x