Κώστας Νικολακόπουλος

Λυμπερόπουλος στο ΟΑΚΑ, αλά Σαλπιγγίδης στην Τούμπα

Εγώ δεν έχω κρύψει από την αρχή της σεζόν, από τον Αύγουστο κιόλας-και μην γελάτε, γιατί τα κείμενα υπάρχουν-ότι ο φετινός Παναθηναϊκός μου αρέσει. Και τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι ως πολύ δυνατό διεκδικητή του τίτλου. Αλλά ρε παιδί μου αυτός ο Λυμπερόπουλος σήμερα, έπαιζε όπως ο Σαλπιγγίδης στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ τις προάλλες. Λες και είναι υπνωτισμένοι οι διεθνείς πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού όταν παίζουν κατά της πρώην ομάδας τους.

Εγώ δεν έχω κρύψει από την αρχή της σεζόν, από τον Αύγουστο κιόλας-και μην γελάτε, γιατί τα κείμενα υπάρχουν-ότι ο φετινός Παναθηναϊκός μου αρέσει. Και τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι ως πολύ δυνατό διεκδικητή του τίτλου.

Αλλά ρε παιδί μου αυτός ο Λυμπερόπουλος σήμερα, έπαιζε όπως ο Σαλπιγγίδης στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ τις προάλλες. Λες και είναι υπνωτισμένοι οι διεθνείς πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού όταν παίζουν κατά της πρώην ομάδας τους.

Θα μπορούσα να γράψω μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Το πάλεψε η ΑΕΚ. Μετά το 2-0…». Αλλά δεν το γράφω. Γιατί ενώ ο ΠΑΟΚ είχε κάνει δύο φάουλ στα πρώτα 56 λεπτά του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ έκανε πέντε στα πρώτα 35 λεπτά, μέχρι το 2-0.

Και δεν το γράφω, πάνω απ΄ όλα, γιατί η ΑΕΚ είχε φάει τρία και στην Τούμπα, τρία και στο Ηράκλειο…

Για να ξεκαθαρίζω: Εγώ βλέπω δυνατό τον φετινό Παναθηναϊκό. Πολύ δυνατό. Και μπαλίτσα παίζει και οργάνωση έχει και απ΄ όλα.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x