Κώστας Νικολακόπουλος

Τρώει πάγκο, πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια…

Είναι ο παλιότερος παίκτης του Ολυμπιακού. Και μετά από πέντε και πλέον χρόνια βασικός κι αναντικατάστατος, τρώει πάγκο στα τελευταία ματς.

Είναι ο παλιότερος παίκτης του Ολυμπιακού. Και μετά από πέντε και πλέον χρόνια βασικός κι αναντικατάστατος, τρώει πάγκο στα τελευταία ματς.

Οφείλω να ομολογήσω ότι μου κακοφαίνεται λίγο που ο Τοροσίδης δεν είναι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό. Και γιατί είναι ο αρχηγός αυτής της ομάδας και γιατί είναι κλάση και γιατί είναι Ελληνόπουλο-από τα λίγα στο ρόστερ που υπολογίζονται ως ενδεκαδάτα.

Ωστόσο, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά κι ίσως αυτή η πρώτη φορά του Τοροσίδη να του δώσει την ευκαιρία να σκεφτεί κάποια πράγματα καλύτερα, να δει ότι λογικά θα έπρεπε να είχε κάνει κι ο ίδιος κάποια πράγματα καλύτερα, ώστε να μην έφτανε τώρα να είναι αναπληρωματικός δεξιός μπακ στον Ολυμπιακό.

Ο Βαλβέρδε ποντάρει στον Τοροσίδη. Όπως πόνταρε και στο φετινό α μισό της σεζόν, όπως πόνταρε και πέρσι, όπως πόνταρε και κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του.

Σύντομα, ίσως και πολύ σύντομα, θα τον ξαναδούμε στην ενδεκάδα. Μόνο που τώρα θα πρέπει να είναι πιο έτοιμος ο Τοροσίδης, για να μπει και να μην ξαναβγεί, πάλι. Στο χέρι του είναι, όταν μιλάμε για τέτοια ποιότητα και τέτοια ηλικία και τέτοια γνώση του Ολυμπιακού.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x