Κώστας Νικολακόπουλος

Όταν η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε με συγκεκριμένη μαρτυρία κι όχι «μου είπε ότι του είπαν»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος υπενθυμίζει μέσα από το sport-fm.gr μία απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και συγκρίνει με την υπόθεση Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

· Προεξοφλούν κάποιοι ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας θα δεχθεί την εισήγηση της ερευνήτριας της και θα τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με...υποβιβασμό!!!...

· Να θυμίσω εγώ μία απόφαση που έβγαλε η ίδια Επιτροπή στις 10 Μαίου 2016, με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που είχε παραπεμφθεί στην Δεοντολογίας, γιατί ο διαιτητής του παιχνιδιού ΑΕΚ-Ολυμπιακός Καλογερόπουλος είχε γράψει στο φύλλο αγώνα:

«Μετά τη λήξη του αγώνα ο παρατηρητής διαιτησίας Κύρκος Δημήτριος μας δήλωσε ότι: στο 30' του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος λέγοντας του σε έντονο ύφος: Αρχ… τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμ…, γ…ώ τη συμμορία σας». Μετά το τέλος του ημιχρόνου, κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντάς του: «Θα σε τινάξω στον αέρα. Ξέρω που μένεις και τι κάνεις. Είσαι μέλος της συμμορίας».

· Ποια ήταν η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας; Πλήρης αθώωση του Μελισσανίδη.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι «έλαβε μεν χώρα φραστικό επεισόδιο σε έντονο ύφος, αλλά αυτό συνέβη στις κερκίδες και όχι εντός του αγωνιστικού χώρου, άρα δεν στοιχειοθετείται η πειθαρχικώς διωκόμενη παράβαση…Δεν προέκυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας, εάν περιελάμβανε εξυβριστικές και απειλητικές φράσεις, καθώς τα όσα ελέχθησαν τα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, όχι από προσωπική του αντίληψη, αλλά όπως περιεγράφησαν σε αυτόν από τον παρατηρητή Κύρκο, ενώ δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τους αυτόπτες μάρτυρες που εξετάστηκαν, ούτε από τον παρατηρητή του αγώνα Γιώργο Καρανίκα».

· Προσέξτε, εγώ δεν κρίνω την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, ούτε αν δίκαια η, άδικα τιμωρήθηκε ο Μελισσανίδης. Εγώ λέω ότι θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας θα…υποβιβάσει τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο με τη μαρτυρία του Φύσσα, επί λέξει, ότι «του είπε ο Σα Πίντο ότι του είπαν ο Σπανός κι ο Αγγελόπουλος να...», ενώ είχε αθωώσει τον Μελισσανίδη, για τον οποίο είχε γραφτεί στο πιο επίσημο και ισχυρό έγγραφο του ποδοσφαίρου, στο φύλλο αγώνα, συγκεκριμένη καταγγελία του παρατηρητή διαιτησίας. Μαρτυρία, όπως την καταγράψαμε παραπάνω, από τον παθόντα κι όχι από κάποιον τρίτο, που είπε ότι του είπαν…

· Κοινώς, θέλουν να μας τρελάνουν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x