Κώστας Νικολακόπουλος

Blick για Τσούμπερ: Νο 1 στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr ένα ρεπορτάζ στην Ελβετία περί Τσούμπερ και ΑΕΚ, με μνεία για τον…Ολυμπιακό!

•Ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Στίβεν Τσούμπερ στην μεγαλύτερη εφημερίδα της πατρίδας του, την Μπλικ, προφανώς λόγω της παρουσίας του στην Εθνική ομάδα του-η συνέντευξη δημοσιεύθηκε σήμερα. Διαβάστε εδώ.

•Ο Ελβετός διεθνής άσος μίλησε με θερμά λόγια για το ξεκίνημα της καριέρας του στην ΑΕΚ, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς η (μεγάλης κυκλοφορίας) Blick παρουσιάζει τη μεταγραφή του Τσούμπερ, μνημονεύοντας και τον…Ολυμπιακό, στην πρώτη παράγραφο του σχετικού ρεπορτάζ
Γράφει λοιπόν η ελβετική εφημερίδα, στο ρεπορτάζ με τίτλο, «να γιατί ο ήρωας μας στο ΓΙΟΥΡΟ παίζει τώρα στην Ελλάδα»:

•«Η μεταγραφή του ήρθε με λίγη έκπληξη. Ο Στίβεν Τσούμπερ (29) έπαιξε φανταστικά στο ΓΙΟΥΡΟ το καλοκαίρι και με τέσσερις ασίστ ήταν ο κορυφαίος της κατηγορίας σε όλο το τουρνουά. Αλλά κι αυτό δεν άλλαξε τη διάθεση του συλλόγου στον οποίο ανήκει, της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που δεν ήθελε να στηριχθεί στον Ελβετό. Έτσι άλλαξε ομάδα-και εδώ ήταν πάλι έκπληξη-πηγαίνοντας στην ΑΕΚ της Αθήνας στην Ελλάδα. Οπότε κι εδώ όχι στο Νο 1. Αυτό, εκεί είναι ο Ολυμπιακός».

Άσχετο: Εδώ το «αποκλειστικό», όπως το χαρακτηρίζει, ρεπορτάζ της Correio da Manha, σύμφωνα με το οποίο ο Ζόρζε Ζέσους θέλει το Ρούμπεν Σεμέδο το Γενάρη στην Μπενφίκα. Διαβάστε εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x