Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Λαλά έχει βάλει γκολ πιο μακριά από τον Σικ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr το κατόρθωμα του Κένι Λαλά να σκοράρει από πιπο μακρινή απόσταση απ΄ ότι ο Σικ στο Τσεχία-Σκοτία!

• Όλος, που λέει ο λόγος, ο ποδοσφαιρικός κόσμος συζητάει για το απίστευτο γκολ του Σικ στο ΓΙΟΥΡΟ, με το σουτ ελάχιστα μέτρα κάτω από τη σέντρα. Για την ακρίβεια ο Τσέχος φορ σκόραρε κατά της Σκοτίας από τα 44,5 μέτρα!

• Κι όμως ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του ένα ποδοσφαιριστή που έχει βάλει γκολ, σε επίσημο παιχνίδι, από πιο μακρινή απόσταση σε σχέση με τον Τσέχο στράϊκερ! Πιο πίσω από τη σέντρα!!! Και δη παίκτη αμυντικό κι όχι επιθετικό!

• Ο λόγος για τον Κένι Λαλά! Ο Γάλλος, αγωνιζόμενος στη Λανς, πριν πέντε χρόνια, είχε σημειώσει ένα ακόμη πιο απίθανο γκολ.

• Δείτε το στο 2:47.



• Μιλάμε για το παιχνίδι Οσέρ-Λανς 1-2 στη Β΄ κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2015-16. Το σκορ ήταν 1-1 και στο 88ο λεπτό ο νυν άσος του Ολυμπιακού πέτυχε αυτό το φοβερό γκολ με το σουτ από πίσω από τη σέντρα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του! Βεβαίως, αν ήθελε να σκοράρει η, απλά να διώξει την μπάλα, είναι κάτι που το ξέρει μόνο ο ίδιος!

• Παρεμπιπτόντως, αφού δεν έχουμε δει και πολλά ωραία πράγματα μέχρι τώρα από τον Γάλλο δεξιό μπακ στον Ολυμπιακό, ας δούμε ένα βιντεάκι με καλά πράγματα που έκανε στην τελευταία ομάδα του στη Γαλλία, στην Στρασμπούρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x