Κώστας Νικολακόπουλος

VAR στο ΟΑΚΑ ο Πορτογάλος που έχει «τσακίσει» τον Ολυμπιακό και τον Μαρτίνς

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για τους ορισμούς των διαιτητών του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού.

• Εκ πρώτης όψεως, πιο μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ορισμός του διαιτητή VAR στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, παρά ο ορισμός αυτός καθ΄ εαυτός του διαιτητή!

• Πορτογάλοι είναι και οι δύο, διεθνείς και οι δύο, ο πρώτος Φάμπιο Βερίσιμο κι ο VAR Τιάγκο Μαρτίνς, αλλά ο τελευταίος είναι που…ιντριγκάρει. Βλέπετε, τις προάλλες σφύριξε τον Ολυμπιακό στα Κύπελλα Ευρώπης και τον…τσάκισε!

• Ο Τιάγκο Μαρτίνς ήταν ο διαιτητής στο Άιντραχτ-Ολυμπιακός 3-1, ο οποίος πρώτον με το σκορ στο 1-1 δεν είδε την αποβολή του Γιάκιτς για την αγκωνιά στο πρόσωπο του Ελ Αραμπί (είχε μείνει τρία λεπτά εκτός αγώνα, για να τον ράψουν, αφού είχε γεμίσει από αίματα, σε φάση που ο Πορτογάλος ρέφερι δεν σφύριξε καν φάουλ!!!) και δεύτερον με το σκορ 2-1 δεν είδε τα πέναλτι τόσο υπέρ του Ελ Αραμπί, όσο και υπέρ του Ρέαμπτσιουκ, που μάλιστα κτυπήθηκε επίσης στο πρόσωπο με…καρατιά πάλι από το Γιάκιτς!!!

• Ήταν μία τρομερά εχθρική διαιτησία εις βάρος του Ολυμπιακού, σε βαθμό που είχε κάνει έξαλλο και το συμπατριώτη του προπονητή του πρωταθλητή Ελλάδας Πέδρο Μαρτίνς. Το ακόμη πιο φοβερό είναι ότι ο Μαρτίνς έχει υποφέρει…τρελά από τον συγκεκριμένο ρέφερι και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα!!!

• Προσέξτε δύο από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Γκιμαράες, με τον Μαρτίνς στον πάγκο της και με διαιτητή τον Τιάγκο Μαρτίνς:
12.1.2018 Τσάβες-Γκιμαράες 4-3! Το γκολ με το οποίο έχασε η Γκιμαράες στο 96’ ήταν από πέναλτι. Με πέναλτι η Τσάβες είχε πετύχει και το πρώτο της γκολ…

0

12.3.2017 Γκιμαράες-Εστορίλ 3-3! Η Γκιμαράες ισοφαρίστηκε στο 90’ παίζοντας με εννιά παίκτες, λόγω αποβολής δύο παικτών της, στο 79’ και στο 81’…

Η σούμα σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν δύο πέναλτι και δύο αποβολές εις βάρος της ομάδας του Μαρτίνς!!!

• Και κάτι τελευταίο: Πορτογάλος διαιτητής, ο Ζόρζε Σόουσα, είχε σφυρίξει κι ένα άλλο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ (2-0), στις 22 Οκτωβρίου του 2019 στο Καραϊσκάκη. Μία διαιτησία απίστευτα εχθρική για τον Ολυμπιακό σε όλο το 90λεπτο! Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο τέλος του αγώνα να κάνουν το σταυρό τους που δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα από τον κόσμο με αυτά που έβλεπε από τον Πορτογάλο…

• Τέλος πάντων, μακάρι, τόσο ο Φάμπιο Βερίσιμο, όσο κι ο Τιάγκο Μαρτίνς, να μην μας δώσουν δικαιώματα την Κυριακή το βράδυ και να έχουμε μία διαιτησία όσο το δυνατό πιο σωστή και με λιγότερα λάθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x