Κώστας Νικολακόπουλος

Αν ξεκινούσε τώρα η σεζόν, πώς θα έπαιζε ο Ολυμπιακός!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις δύο ενδεκάδες με τις οποίες θα ξεκινούσε τώρα τη σεζόν ο Ολυμπιακός.

• Έχει λίγο γούστο, πιστεύω, να δούμε πώς θα έπαιζε ο Ολυμπιακός, εάν ξεκινούσε τώρα η νέα σεζόν! Ποια θα ήταν ρε παιδί μου η βασική ενδεκάδα και ποια η δεύτερη ενδεκάδα του.

• Η μία…
Πασχαλάκης,
Ρόντινεϊ, Ντόη, Μπα, Ρέαμπτσιουκ,
Μαντί, Χουάνγκ, Φουρτούνης,
Μπιέλ, Χασάν, Ζίνκερναγκελ

• Και η άλλη…
Τζολάκης,
Κίτσος, Ρέτσος, Σισέ, Ραμόν,
Μπουχαλάκης, Κούντε (Κανέ), Αγκιμπού (Φαντιγκά),
Βρουσάι (Ραντζέλοβιτς), Ελ Αράμπι, Μασούρας

Αν ξεκινούσε τώρα η σεζόν, πώς θα έπαιζε ο Ολυμπιακός!

• Ο σχηματισμός των δύο ενδεκάδων έχει γίνει με βάση την παρουσία των παικτών στη σεζόν που τέλειωσε και την αναπλήρωση των κενών (των Εμβιλά, Μπακαμπού, Κανός) με κάποιους από τους δανεικούς που είχε δώσει ο Ολυμπιακός: πρωτίστως Μαντί, Χασάν, Ζίνκερναγκελ και δευτερευόντως τους Μπουχαλάκη, Κούντε (Καντέ), Αγκιμπού (Φαντιγκά) και τον Κίτσο, που στην Ομόνοια έπαιξε πολλά ματς και ως δεξί μπακ.

• Δεν βάζω μέσα κανένα από τους δέκα παίκτες των οποίων έληξαν τα συμβόλαια: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Σαμασέκου, Κασάμι, Μπακαμπού, Βαλμπουενά, Κανός, Ντε Λα Φουέντε. Ούτε τον Λάιντνερ, που έχει χιαστούς και θα λείψει τους επόμενους έξι-εφτά μήνες.

• Ούτε βάζω στις δύο ενδεκάδες παίκτες για τους οποίους ήδη ο Ολυμπιακός προσπαθεί να σπάσει τα συμβόλαια (βλέπε Γκάρι Ροντρίγκες και Αμπουμπακάρ Καμαρά) και παίκτες που για τον άλφα η, βήτα λόγο δύσκολα θα υπολογίζει, όπως οι Ονιεκούρου, Λοβέρα, Μπιτίκι, Καρβάλιο, Πέπε, Νταμπό.

• Εξυπακούεται ότι δεν θα είναι αυτές οι ενδεκάδες του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, αφού θα αποκτηθούν πολλοί παίκτες για την ενδεκάδα και την 20άδα-κατ΄ αρχάς έξι εφτά και…βλέπουμε ακόμη για το βάθος του καλοκαιριού. Αλλά έχει ένα νόημα να δούμε ότι ο Ολυμπιακός και τώρα να ξεκινούσε η σεζόν θα είχε μία μαγιά από 24 τουλάχιστον παίκτες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x