Κώστας Νικολακόπουλος

Φέρτε κι αυτόν για να ολοκληρωθεί η εξυγίανση!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσα από το sport-fm.gr μας μεταφέρει με τον δικό του τρόπο από την Πριμέρα στην ελληνική Λίγκα.

· Αυτός ο διαιτητής λείπει φέτος για να ολοκληρωθεί η εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Να τον φέρουμε κι αυτόν για να το τερματίσουμε!

· Δείτε εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=BdNi6JdtKWg) τι έκανε ο Ισπανός Νταβίντ Μεντιέ Χιμένεθ στο τοπικό ντέρμπι Βαλένθια-Λεβάντε (3-1) την Κυριακή στην Πριμέρα.

· Πρώτα στο 6.10. Με το σκορ 1-1 ακύρωσε ένα σούπερ κανονικό γκολ της Λεβάντε, σφυρίζοντας επιθετικό φάουλ εις βάρος της Λεβάντε, σε φάση στην οποία ο αμυντικός της Βαλένθια (νο 5) σπρώχνει…συμπαίκτη του και κανείς παίκτης της Λεβάντε δεν έρχεται σε επαφή με αντίπαλο του!!! Ο προπονητής της Λεβάντε τραβαέι τα μαλλιά του κι οι σπίκερ ξεραίνονται στα γέλια…

· Μετά στο 8.30. Με το σκορ 2-1, αλλά τη Λεβάντε να απειλεί με ισοφάριση, ο διαιτητής δίνει πέναλτι (και κάρτα σε αμυντικό της Λεβάντε), σε φάση στην οποία ο επιθετικός της Βαλένθια (ο Ζάζα) έχει κάνει καθαρό επιθετικό φάουλ, γκρεμίζοντας κάτω τον αντίπαλο του…

· Ε, αυτό το παλικάρι, ο Νταβίντ Μεντιέ Χιμένεθ λείπει από το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να επέλθει η τέλεια εξυγίανση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x