Κώστας Νικολακόπουλος

Γιατί ο κύριος Σιμιτζόγλου δεν ασκεί δίωξη και στον Κρμέντσικ;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται μέσα από το sport-fm.gr γιατί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν έχει ακόμη ελέγξει πειθαρχικά τον παίκτη του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά του στον τελικό του Κυπέλλου.

· Ενημερωθήκαμε επίσημα από την ΕΠΟ πριν μία εβδομάδα, 31 Μάη, ότι, «από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαμπριέλ Γκαρσία Πέρες, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1,2 και άρθρα 3 και 25 περ.Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

· Αν μη τι άλλο ήταν μία εξέλιξη που όλοι την περιμέναμε, καθότι οτιδήποτε διαφορετικό, θα συνιστούσε πρώτου μεγέθους έκπληξη (όλοι οι άλλοι θα έλεγαν σκάνδαλο, εγώ το γράφω εντελώς διακριτικά). Βεβαίως, θα περιμένουμε να δούμε και την τιμωρία, για να μπορέσουμε να σχολιάσουμε σφαιρικά το θέμα, αλλά τουλάχιστον από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα έγινε σε πρώτη φάση το σωστό και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ είναι υπό τιμωρία.

· Θυμάμαι, όμως, να γράφω πριν λίγες ημέρες και να εκφράζω την ελπίδα μου ότι ο κύριος Σιμιτζόγλου, τον οποίο κι όλοι σεβόμαστε γνωρίζοντας τον πια τόσα χρόνια από την καίρια θέση την οποία κατέχει, δεν θα έκανε μισή δουλειά. Και ότι θα ασκούσε δίωξη και στον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, τον Κρμέντσικ, για τον τρόπο με τον οποίο…πανηγύριζε στο τέλος του τελικού, το τρόπαιο που πήρε ο ΠΑΟΚ, βρίζοντας τον Ολυμπιακό με την γνωστή…διεθνή λέξη.

· Αν δεν υπέπεσε, για τον άλφα η, τον βήτα λόγο, στην αντίληψη του κυρίου Σιμιτζόγλου το περιστατικό, μπορεί να μπει στο google και να γράψει «Κρμέντσικ βρίζει Ολυμπιακό»! Θα βγουν δεκάδες άρθρα με το σχετικό βιντεάκι στο οποίο φαίνεται ο Τσέχος φορ του ΠΑΟΚ να βρίζει τον Ολυμπιακό.

· Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κύριος Σιμιτζόγλου δεν έχει ακόμη ασκήσει δίωξη στον παίκτη του ΠΑΟΚ, που είναι δανεικός και του χρόνου μπορεί να μην παίζει στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά δεν υπέπεσε στην αντίληψη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα η συμπεριφορά του παίκτη. Αλλά αυτό είναι κάτι που πλέον δεν μπορεί να ισχύει…

· Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό απ΄ ότι μοιάζει. Διότι τυχόν ατιμωρησία του Τσέχου, θα σημαίνει π.χ. ότι την επόμενη σεζόν θα μπορεί όποιος παίκτης σκοράρει ένα κρίσιμο γκολ, να πηγαίνει μπροστά σε μία κάμερα και να βρίζει την ομάδα εναντίον της οποίας έβαλε το γκολ. Έχει λογική αυτό το πράγμα;…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x