Κώστας Νικολακόπουλος

Γκίνια και στα παιχνίδια των Αφρικανών του ο Ολυμπιακός!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για μία «λεπτομέρεια» που ταλαιπωρεί τον Ολυμπιακό σχετικά με τους Αφρικανούς διεθνείς του.

· Καμιά φορά είναι λες και οι πάντες συνωμοτούν εναντίον σου! Διάφορα πράγματα, που ένα ένα μαζεύονται και εν τέλει σου δημιουργούν προβλήματα από αυτά που δεν περιμένεις.

· Ο Ολυμπιακός έχει που έχει μπροστά του διάφορα εμπόδια κατά τη φετινή σεζόν, ακόμη κι από εξωγενείς, ας τους πούμε έτσι, παράγοντες, έχει και μία γκίνια σε σχέση με τις κληρώσεις του στην Ευρώπη, με το πρόγραμμα των αγώνων του στο πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ, με τις απουσίες πολλών διεθνών του, ακόμη και με το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων της Αφρικής στις οποίες έχει παίκτες!

· Ακούγεται λίγο παρανοϊκό, αλλά αποτελεί μία πραγματικότητα, την οποία βιώνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Τόσο ο Μεριά και ο Καμαρά, όσο κι ο Σισέ με τον Χασάν πήγαν κι έπαιξαν με τις Εθνικές τους από δύο παιχνίδια. Το φοβερά περίεργο είναι ότι όλοι τους έπαιζαν το δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας! Κι οι τέσσερις!

· Τι σημαίνει αυτό; Ότι είχαν δύο ταξίδια να κάνουν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα! Ο Σισέ έπρεπε να πάει πρώτα πίσω από το Σουδάν στη Σενεγάλη και μετά από τη Σενεγάλη να έρθει εδώ. Ο Χασάν έπρεπε πρώτα να πάει πίσω από την Σουαζιλάνδη στην Αίγυπτο και μετά από την Αίγυπτο να έρθει εδώ. Ο Καμαρά έπρεπε να πάει πρώτα από τη Ρουάντα στη Γουϊνέα και μετά από τη Γουϊνέα να έρθει εδώ. Κι ο Μεριά έπρεπε πρώτα να πάει από το Νίγηρα στην Τυνησία και μετά από την Τυνησία να έρθει εδώ! Ενώ θα μπορούσε εύκολα να ήταν εκτός έδρας τα πρώτα από τα δύο παιχνίδια τους κι εντός έδρας τα δεύτερα, οπότε θα είχαν αποφύγει τη μισή ταλαιπωρία στην επιστροφή τους στην Ελλάδα.

· Και μπορεί να φαίνονται λεπτομέρειες τέτοιου είδους πράγματα, ωστόσο τέτοιες λεπτομέρειες δημιουργούν τα μεγάλα προβλήματα, τα ντεφορμαρίσματα από την κόπωση, τους μυϊκούς τραυματισμούς από την καταπόνηση κλπ, κλπ. Πόσο δε μάλλον όταν μιλάμε για μετακινήσεις στην Αφρική, όπου από κάθε πλευρά δεν έχουν καμία σχέση με τις μετακινήσεις στην Ευρώπη, κι από άνεση κι από χρόνο κι από τα πάντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x