Κώστας Νικολακόπουλος

Η ΕΠΟ ορίζει τη ρεβάνς με Ολυμπιακό, όπως συμφέρει τον ΠΑΟΚ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την απόφαση που πάει να πάρει η ΕΠΟ για τη ρεβάνς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, που θα βολεύει τον ΠΑΟΚ.

· Διαβάζουμε από τα σχετικά ρεπορτάζ, ότι η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ εισηγείται στην Εκτελεστική Επιτροπή που θα συνεδριάσει σήμερα ώστε οι ρεβάνς του Κυπέλλου να γίνουν την Τετάρτη στις 24 Ιουνίου.

· Τι σημαίνει αυτό;

· Ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει Κυριακή 21 Ιουνίου με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για τα πλέϊ οφ, Τετάρτη 24 Ιουνίου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο και Κυριακή 28 Ιουνίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα πλέϊ οφ! Δηλαδή μέσα σε μία εβδομάδα να παίξει και με ΠΑΟ και με ΠΑΟΚ και με ΑΕΚ!

· Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ πριν την επίσκεψη του στο Καραϊσκάκη για τη ρεβάνς του Κυπέλλου θα έχει να παίξει Σάββατο 20 Ιουνίου το πιο εύκολο παιχνίδι του για τα πλέϊ οφ, με τον ΟΦΗ στην Τούμπα! Δηλαδή Σάββατο και με ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ, Κυριακή και με ΠΑΟ ο Ολυμπιακός, πριν το μεταξύ τους παιχνίδι!!!

· Και το ερώτημα είναι γιατί να μην ορίζονταν οι ρεβάνς του Κυπέλλου π.χ. μία εβδομάδα νωρίτερα, την Τετάρτη 17 Ιουνίου; Γιατί σε μία τέτοια περίπτωση, το πρόγραμμα θα πήγαινε για τον Ολυμπιακό ως εξής: Κυριακή 14 Ιουνίου Ολυμπιακός-Άρης, Τετάρτη 17 Ιουνίου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Κυριακή 21 Ιουνίου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Και για τον ΠΑΟΚ: Σάββατο 13 Ιουνίου ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, Τετάρτη 17 Ιουνίου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Κυριακή 21 Ιουνίου ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.

· Θα ήταν δηλαδή πολύ πιο ισορροπημένο το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Πάλι ευνοημένος ο ΠΑΟΚ θα ήταν, που θα είχε μία ημέρα ξεκούρασης παραπάνω έτσι ωραία που τα έφτιαξε κι η Λίγκα στο πρόγραμμα της, αλλά τέλος πάντων.

· Τι; Ισορροπίες; Και ποιος θέλει ισορροπία κι ισονομία στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Η Bundesliga με σούπερ προσφορές* & με ειδικά στοιχήματα | (21+) Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1268188187257520128

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x