Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Καρβαλιάλ απέλυσε τον Μαρτίνεθ από την Εσπανιόλ και τώρα παίρνει τη θέση του στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το απίθανο που συνδέει τον νυν και τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού.

Πώς είναι το ποδόσφαιρο καμιά φορά…

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ παίρνει λοιπόν τώρα τη θέση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό. Και μόλις πριν λίγους μήνες ο Πορτογάλος είχε προκαλέσει την απόλυση του Ισπανού από την προηγούμενη ομάδα του, την Εσπανιόλ!

Ήταν 18 Μαρτίου όταν η Εσπανιόλ του Μαρτίνεθ υποδέχονταν στη Βαρκελώνη την Θέλτα του Καρβαλιάλ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Εσπανιόλ ήταν το φαβορί, όχι μόνο λόγω έδρας, αλλά και γιατί καίγονταν βαθμολογικά, καθότι ένα μόλις πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων, στις 3 Γενάρη, πάλι στη Βαρκελώνη, η Εσπανιόλ είχε κερδίσει με 3-1, με δύο γκολ (97’ και 117’) στην παράταση, με τη Θέλτα να παίζει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ της στο 112’ με το σκορ στο 2-1 (το τρίτο γκολ το έφαγε ένας παίκτης που έπαιξε ως γκολκίπερ!).

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος, όμως, η Θέλτα του Καρβαλιάλ ήταν καταιγιστική, προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, έβαλε κι ένα τρίτο γκολ στο 82’ και πήρε το τρίποντο από την Εσπανιόλ, που απλά μείωσε με ένα γκολ στο 86’. Μετά από εκείνη τη βαριά εντός έδρας ήττα, το κλίμα για τον Μαρτίνεθ έγινε πολύ άσχημο στην Εσπανιόλ και όταν έχασε και την επόμενη (27η αγωνιστική) αγωνιστική, 1-2 εκτός έδρας από την Τζιρόνα, με την ομάδα του να βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη, ο σύλλογος της Καταλωνίας αποφάσισε την απόλυση του.

Και τώρα, δέκα μήνες μετά, ο Μαρτίνεθ απολύεται κι από τον Ολυμπιακό και παίρνει τη θέση του ο Καρβαλιάλ, που πέρυσι τέλειωσε τη σεζόν με τη Θέλτα κάνοντας τη δουλειά, έστω σε οριακές συνθήκες, αφού είχε αναλάβει αρχές Νοέμβρη με στόχο τη σωτηρία και τελικά η ομάδα του Βίγκο σώθηκε ακριβώς την τελευταία αγωνιστική, με τη νίκη 2-1 εντός έδρας επί της Μπαρτσελόνα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x