Κώστας Νικολακόπουλος

Με Χάρα και Μποτία στον…βάλτο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του στο…βάλτο του γηπέδου της Κομοτηνής!

· Ένα 24ωρο λοιπόν πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό, στο χειρότερο αγωνιστικό χώρο που μπορεί να βρεις σε ευρωπαϊκό γήπεδο!!! Μετά κι από τις σημερινές καταιγίδες έχει μεταβληθεί πλέον σε βάλτο!

· Τέλος πάντων, ας το αφήσουμε αυτό, να δούμε πως θα είναι σήμερα το βράδυ, που θα πάνε οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Κι αν θα τεθεί θέμα αναβολής του για μεθαύριο, σε μία σεζόν στην οποία δεν υπάρχουν ημερομηνίες για άλλα παιχνίδια!

·Αυτή την στιγμή το παιχνίδι είναι να γίνει κι ο Περέϊρα έχει προετοιμάσει την ομάδα του κανονικά για να παίξει με τον Πανθρακικό. Και μάλιστα έχει πάρει και τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα. Για παράδειγμα θα μείνει στον πάγκο ο Μήτρογλου και θα ξεκινήσει ο Χάρα, στον οποίο είναι φανερό ότι έχει εκτίμηση ο Πορτογάλος τεχνικός. Και να τον εμπιστεύεται περισσότερο από Μπενίτες και Διαμαντάκο.

· πίσης θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας ο Μποτία αντί του Σαντάνα, στην επιστροφή του Ισπανού στους αγώνες μετά από τρεις ολόκληρους μήνες.

· Κι αριστερός μπακ θα είναι ο Γιαννούλης αντί του Μαζουακού, που είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένος, όπως κι ο Ομάρ, που από χθες ξέραμε ότι θα είναι εκτός αποστολής και ότι θα ήταν στη θέση του ο Σαλίνο.

· Και στα άκρα της επίθεσης μοιάζουν φαβορί οι Αφελάϊ και Ντουρμάζ, αλλά μπορεί να ξεκινήσει κι ο Ντοσεβί αντί ενός εκ των δύο διεθνών.

· Οπότε πάμε για σχήμα με Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μανιάτη, Κασάμι, Τσόρι, Ντουρμάζ, Χάρα, Αφελάϊ, με τον Ντοσεβί να διεκδικεί θέση. Με Μέγερι, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Φορτούνη, Μήτρογλου, Μαζουακού για τον πάγκο. Ποιος θα μείνει εκτός 18άδας; Μπορεί κι ο Μαζουακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x