Κώστας Νικολακόπουλος

Μοναδική κωμωδία σε ολόκληρη την Ευρώπη ο τελικός του Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος (περι)γράφει στο sport-fm.gr την κωμωδία (η, τραγωδία;) που διαδραματίζεται φέτος με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, συγκρίνοντας με το τι γίνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

· Σε ολόκληρη την Ευρώπη δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με τον τελικό του Κυπέλλου! Είμαστε η μοναδική χώρα από όλες, στην οποία ο τελικός βρίσκεται στον αέρα και ουδείς ξέρει πότε θα γίνει και αν θα γίνει!

· Σε όλα τα άλλα πρωταθλήματα, οι τελικοί του Κυπέλλου έχουν ήδη διεξαχθεί. Κι όπου δεν έχουν διεξαχθεί, έχουν οριστεί και θα γίνουν μέσα σε τούτη την εβδομάδα.

Στην Τουρκία την Τετάρτη Τράμπζονσπορ-Αλάνιασπορ

Στη Σουηδία την Πέμπτη Μάλμε-Γκέτεμποργκ

Στην Αγγλία το Σάββατο Άρσεναλ-Τσέλσι

Στην Πορτογαλία το Σάββατο Μπενφίκα-Πόρτο

Στο Βέλγιο το Σάββατο Κλαμπ Μπριζ-Άντβερπ

Στην Κροατία το Σάββατο Ριέκα-Λοκομοτίβα

Στην Αλβανία την Κυριακή Τίρανα-Τεούτα

Στη δε Βόρεια Ιρλανδία γίνονται σήμερα οι δύο ημιτελικοί και στην Ελβετία την άλλη Τετάρτη 5 Αυγούστου οι προημιτελικοί.

· Σε ολόκληρη την Ευρώπη τελειώνουν τα πρωταθλήματα κι ολοκληρώνονται κι οι τελικοί του Κυπέλλου! Μόνο στην Ισπανία υπάρχει συμφωνία των δύο φιναλίστ, που είναι ομάδες βάσκικες, η Αθλέτικ Μπιλμπάο κι η Ρεάλ Σοσιεδάδ, κι έχει συμφωνηθεί να παίξουν πριν τα Χριστούγεννα με κόσμο, για λόγους που έχουν να κάνουν και με παρουσία κοινού της χώρας των Βάσκων κλπ.

· Η κωμωδία που παίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πρωτοφανής! Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και μία εβδομάδα και όχι απλά δεν ξέρουμε πότε κι αν θα γίνει ο τελικός, αλλά μιλάμε για ένα παιχνίδι που είχε οριστεί να γίνει χθες και δεν έγινε ποτέ και δεν ξαναορίστηκε για ποτέ!

· Με την ΕΠΟ να παίρνει την πρωτοφανή απόφαση να το ορίζει αρχικά για τη Ριζούπολη, επειδή ήταν η μόνη έδρα που ήθελε να παίξει η ΑΕΚ, για να την "σπάσει" στον Ολυμπιακό! Και με την Αστυνομία μετά να έρχεται, λογικά, και να μην εγγυάται την ασφάλεια του αγώνα στη συγκεκριμένη έδρα, αλλά και, παράλογα, να λέει, ότι ο τελικός πρέπει να γίνει εκτός Αθηνών!!! Με συνέπεια ο μοναδικός που προσπαθούσε, σχεδόν απεγνωσμένα, να δώσει λύση ήταν ο Ολυμπιακός προτείνοντας να παίξει ακόμη και στην επί σειρά ετών έδρα της ΑΕΚ, το ΟΑΚΑ, δίνοντας κι εναλλακτικές ημερομηνίες, για αύριο η, μεθαύριο! Κι εν τέλει να μην ευαισθητοποιείται κανείς.

· Μία κωμωδία μοναδική σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπου ο τελικός του Κυπέλλου διεξάγεται κανονικά, ακόμη και σε πρωταθλήματα τα οποία διακόπησαν οριστικά από τον περασμένο Μάρτιο!!! Κι εμείς εδώ αδυνατούμε να διοργανώσουμε ένα τελικό, ενώ έχουμε ολοκληρώσει το πρωτάθλημα! Με την κυβέρνηση και την ΟΥΕΦΑ να μένουν απαθείς μπροστά στο όλο σκηνικό της αδυναμίας της ΕΠΟ και όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι να γίνεται επειδή έτσι γουστάρουν κάποιοι…

Άσχετο: Πριν κάποιο διάστημα είχε μνημονευθεί ως στόχος του Παναθηναϊκού ένας Ισπανός μέσος της πολωνικής Πιαστ Γκλιβίτσε, ο Χόρχε Φέλιξ. Σήμερα, ο 28χρονος επιθετικός χαφ, με την ευκαιρία της ανάδειξης του ως MVP του φετινού πολωνικού πρωταθλήματος, δήλωσε ότι έχει προτάσεις από Ελλάδα, Τουρκία, Νότια Κορέα, MLS, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι από τη Λέγκια.

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1282487408588513280

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x