Κώστας Νικολακόπουλος

Να πει ο Φύσσας, πώς ο Σα Πίντο έφυγε δήθεν έξαλλος και μετά γύρισε πίσω!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το sport-fm.gr έναν από τους πολλούς λόγους για τους οποίους μπάζει από παντού το δήθεν σκάνδαλο του αγώνα Ολυμπιακού-Ατρόμητου.

• Κατέθεσε λοιπόν ο Φύσσας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ότι, «ο Σα Πίντο ήταν έξαλλος επειδή από τον Ατρόμητο του έκαναν παρέμβαση στη δουλειά του και του ζήτησαν να μην παίξουν τέσσερις-πέντε παίκτες κατά του Ολυμπιακού. Και γι΄ αυτό παραιτήθηκε».

• Και με βάση αυτή την κατάθεση, κινδυνεύουν υποτίθεται με υποβιβασμό ο Ολυμπιακός κι ο Ατρόμητος!!!

• Λέω λοιπόν εγώ ο αφελής: Ο Σα Πίντο έφυγε στις 16 Φλεβάρη του 2015 από τον Ατρόμητο, παραιτηθείς γιατί έγινε επέμβαση στο έργο του, κατά την κατάθεση του Φύσσα. Αφού του έκαναν επέμβαση στο έργο του, ο πρόεδρος κι ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, κι έτσι σηκώθηκε κι έφυγε, έξαλλος, όπως μας ενημέρωσε πάντα ο Φύσσας, τότε πώς ακριβώς μετά από δύο χρόνια, στις αρχές Φλεβάρη του 2017 γύρισε στην Ελλάδα κι ανέλαβε πάλι τον Ατρόμητο; Και μάλιστα με πρώτο παιχνίδι να έχει αντίπαλο ξανά τον Ολυμπιακό! Το 0-0 για το Κύπελλο μέσα στο Καραϊσκάκη, και τότε.

• Ο Φύσσας, που είναι ποδοσφαιράνθρωπος, που έπαιξε μπάλα τόσα χρόνια, που είναι τεχνικός διευθυντής τόσα χρόνια, τι απάντηση μπορεί να μας δώσει; Πώς ρε παιδί μου ο Σα Πίντο, ένας ποδοσφαιριστής που έπαιξε εννιά χρόνια μπάλα στην Σπόρτινγκ και τρία στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, και που φόρεσε 45 φορές τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας, έκανε τέτοιο πράγμα; Εκεί δηλαδή που υποτίθεται ότι έφτυσε, πήγε κι έγλειψε;

• Μήπως ο Σα Πίντο δεν είχε να φάει και γύρισε…γονυπετής στο Περιστέρι; Γιατί βλέπω στην καριέρα του σαν προπονητής ότι μία ολόκληρη οκταετία, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε να δουλεύει ως πρώτος προπονητής, κάθε χρόνο ανέλαβε τουλάχιστον και σε μία ομάδα. Πρώτα στην Σπόρτινγκ, μετά στον Ερυθρό Αστέρα, στον ΟΦΗ, στον Ατρόμητο, στην Αλ Φατέχ, πάλι στον Ατρόμητο, στην Στάνταρ Λιέγης, στη Λέγκια Βαρσοβίας, στην Μπράγκα.

• Και μόνο από αυτό το πράγμα, από το ότι ο Σα Πίντο (47 χρονών σήμερα), επέστρεψε και ξαναδούλεψε στο Περιστέρι, με πρόεδρο τον Σπανό και τεχνικό διευθυντή τον Αγγελόπουλο, με τους οποίους υποτίθεται ότι ήταν έξαλλος, αηδιασμένος, πυρ και μανία και δεν ήθελε να του ξαναδεί, καταδεικνύει πόσο πολύ μπάζει αυτή η ιστορία. Μία ιστορία για την οποία από το 2015 που βγήκε για να βλάψει το γόητρο της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, λέω ένα πράγμα: δεν μπορεί να βρεθεί Έλληνας δικαστικός να εκδώσει καταδικαστική απόφαση για όλα αυτά τα αστεία πράγματα. Να δούμε αν θα δικαιωθώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x