Κώστας Νικολακόπουλος

Ναι καλά, για να… τρολάρουν τα έλεγαν στον ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τα όσα προκύπτουν από τον ΠΑΟΚ περί μη ανάδειξης πρωταθλητή του Ολυμπιακού.

• Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και καταλαβαίνει ο καθένας ότι σε περίπτωση οριστικής διακοπής των φετινών πρωταθλημάτων η, αν θέλετε ενός η, κάποιων πρωταθλημάτων, πρωταθλητής θα ανακηρυχθεί ο πρώτος που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο βαθμολογικό πίνακα.

• Ήδη στο Βέλγιο ανακοίνωσαν ότι εάν σταματήσει πρόωρα η σεζόν, πρωταθλήτρια θα είναι η Κλαμπ Μπριζ, πρώτη μακράν του δεύτερου. Ο δε πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, ο Τζεφερίν, δήλωσε χθες ευθέως και ξεκάθαρα ότι «και να μην τελειώσουν τα πρωταθλήματα, θα ανακηρυχθούν πρωταθλητές», φέροντας το παράδειγμα της Λίβερπουλ, για την οποία χαρακτηριστικά είπε, «δεν μπορώ να δω πώς δεν θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια».

• Κι όσο τα βλέπουμε αυτά, τόσο και καταλαβαίνουμε πώς αρχίζουν και την κάνουν γυριστή στον ΠΑΟΚ. «Έλα μωρέ, για να τρολάρουν ήταν όλα αυτά τα περί παύλας στο πρωτάθλημα», είναι το καινούργιο μότο. Και καλά δηλαδή ότι κάνουν πλάκα όταν έλεγαν, οι γύρω γύρω, ότι φέτος δεν πρέπει να υπάρχει πρωταθλητής στην Ελλάδα εφόσον διακοπεί η σεζόν.

• Δηλαδή, για να…τρολάρει δήλωσε ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, ο Μπαλτάκος, στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis στις 24 Μαρτίου, πριν ακριβώς δύο εβδομάδες, «πρωταθλητής για φέτος δεν θα μπορεί να υπάρξει, θα μπει παύλα». Για να κάνει…πλάκα έβγαινε κι έκανε παρόμοιες δηλώσεις επί δηλώσεων ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος)…Και στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της ελληνικής Λίγκας γιατί δεν είδαμε τον Γκαγκάτση π.χ. να συμφωνεί σε όσα είπε ο Β. Μαρινάκης για «ξεκάθαρες λύσεις» και «ούτε τελείες, ούτε παύλες, ούτε τίποτα»;…

• Ελάτε τώρα, μην κοροϊδευόμαστε, στον ΠΑΟΚ ζουν κι αναπνέουν για να μην στεφθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, εάν διακοπεί η σεζόν. Αυτό είναι το βασικό μέλημα τους. Απλά πλέον τώρα δεν βγαίνουν να το παραδεχθούν, γιατί καταλαβαίνουν ότι με όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα (παράδειγμα Κλαμπ Μπριζ, δηλώσεις προέδρου ΟΥΕΦΑ), πολύ απλά δεν τους παίρνει. Κάνουν λίγο πίσω, για να δουν τι μπορεί να γίνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x