Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Τα βήματα του Αλεξανδρόπουλου κι ο πρώτος που πήγε σήμερα στο Ρέντη…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για δύο διεθνείς του Ολυμπιακού με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής.

Πρώτη αλλαγή στην Εθνική χθες στο 2-2 με τη Γαλλία ήταν ο Αλεξανδρόπουλος. ΟΚ, βοήθησαν και οι συνθήκες, με τις απουσίες άλλων διεθνών (είδαμε π.χ. βασικό τον Γαλανόπουλο, που σε ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ δεν έχει μπει νωρίτερα από το 70ο λεπτό), όμως κάπως έτσι είναι στο ποδόσφαιρο.

Η ουσία είναι ότι μπορεί να χρειάζεται να βελτιώσει ακόμη αρκετά πράγματα ο Αλεξανδρόπουλος, αλλά συνεχίζει με σταθερά βήματα προς τα εμπρός, από τότε που γύρισε από την Πορτογαλία για να παίξει στον Ολυμπιακό. Παίρνει όλο και περισσότερα παιχνίδια με την «ερυθρόλευκη» (16, εκ των οποίων τα οκτώ βασικός, έξι στο πρωτάθλημα και δύο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) και σταδιακά γίνεται και πιο ενεργός και στην Εθνική.

Ο νεαρός (22 γίνεται σε λίγες ημέρες) κεντρικός χαφ ήταν για ένα χρόνο εκτός Εθνικής, από τον Νοέμβριο του 2022, όταν ήταν στην Σπόρτινγκ, αλλά με το που ήρθε στον Ολυμπιακό επέστρεψε και στην Εθνική, έπαιξε λίγο σε έναν αγώνα τον Σεπτέμβριο, ήταν στον πάγκο σε ένα άλλο παιχνίδι τον Οκτώβριο και τώρα έπαιξε για σχεδόν μισή ώρα στον αγώνα της Ελλάδας με τη Γαλλία, φτάνοντας τις 8 διεθνείς συμμετοχές.

Νικολακόπουλος: Άρθρο για Ολυμπιακό και Αλεξανδρόπουλο

Τι να πούμε, βέβαια, για τον Μασούρα και την Εθνική: από τα 17 τελευταία παιχνίδια της Εθνικής, στα 16 ήταν στην ενδεκάδα (με έξι γκολ στο ενεργητικό του)! Μάλλον ο πιο βασικός παίκτης του Πογέτ! Γιατί και ο ομοσπονδιακός προπονητής, όπως και ο Μαρτίνεθ, εκτιμάνε ότι ο Έλληνας άσος είναι και καλός παίκτης και καλός χαρακτήρας, ένας πραγματικός μαχητής.

Ένας παίκτης που δεν σου δίνει μόνο πράγματα όταν παίζει, αλλά αποτελεί καλή αύρα και για τα αποδυτήρια, κάτι που εκτιμάνε όλοι οι προπονητές του κόσμου. Παίκτες που όχι μόνο δεν γκρινιάξουν αν δεν παίξουν, αλλά και που αποτελούν παράδειγμα με την όλη τους συμπεριφορά.

Ξέρετε σήμερα το πρωί ποιος ήταν ο πρώτος παίκτης που πήγε για προπόνηση στο Ρέντη; Ναι, ο Μασούρας ήταν, έχοντας παίξει το προηγούμενο βράδυ 77 λεπτά εναντίον της μεγάλης Γαλλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x