Κώστας Νικολακόπουλος

Διπλή παγίδα περιμένει τον Ολυμπιακό στον Βόλο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το sport-fm.gr γιατί το παιχνίδι στο Βόλο αποτελεί μία διπλή παγίδα για τον Ολυμπιακό.

Μετά και τα σημερινά με τη διαιτησία μέσα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού (!!!) καταλαβαίνει ο καθένας ότι πιθανότατα τα χειρότερα στον Ολυμπιακό δεν τα έχουν δει ακόμη.

Με τη δική μου κρίση, τον Ολυμπιακό τον περιμένει διπλή παγίδα στο Βόλο.

Η μία είναι η καθαρά αγωνιστική παγίδα, από την ομάδα του Βόλου που είναι Νο5 στη βαθμολογία και που δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει για να πάρει βαθμό η, βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Η άλλη έχει να κάνει με τις προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν εις βάρος του Ολυμπιακού και των 11.000 οπαδών του που θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό. Να θυμίσω ότι στο Βόλος-Ολυμπιακός 0-0 πριν τρία χρόνια τέτοια εποχή πάλι, είχαμε δει μία από τις πιο σκληρές διαιτησίες της δήθεν εξυγίανσης εις βάρος του Ολυμπιακού, σε σημείο που για πρώτη και τελευταία φορά είχε παρέμβει ο επιτετραμμένος της ΟΥΕΦΑ…

Τι κανονικό γκολ είχε ακυρωθεί, τι πέναλτι υπέρ του Ελ Αραμπί δεν είχε δοθεί. Μιλάμε για σφαγή!

Νικολακόπουλος: Διπλή παγίδα για Ολυμπιακό στον Βόλο

Μόνο που τότε ήταν στο γήπεδο 2.500 κόσμος. Τώρα θα είναι 11.000 Ολυμπιακοί. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένος να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα. Αφενός μεν να συμπαρασταθεί θερμά στην αγαπημένη του ομάδα, αφετέρου δε να μην τσιμπήσει από οποιεσδήποτε προκλήσεις μπορεί να υπάρξουν ακόμη κι από τις χειρότερες αποφάσεις στις πιο ξεκάθαρες φάσεις.

Εδώ είναι φως φανάρι ότι τον Ολυμπιακό τον έχουν στημένο στη γωνία και τον περιμένουν. Περιμένουν να δοθεί αφορμή για να του αφαιρέσουν βαθμούς. Να τον σταματήσουν και εξωαγωνιστικά. Για όποιον δεν το έχει αντιληφθεί, γίνεται χαμός όχι μόνο για την πρώτη θέση, αλλά και τη δεύτερη θέση, που οδηγεί κι αυτή, μόνο για φέτος, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αυτή τη στιγμή υπάρχουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ μέσα σε τρεις βαθμούς γύρω από τη δεύτερη θέση.

Όταν γίνονται όσα γίνονται στο Ελ Πάσο στο Καλλιθέα-Ολυμπιακός τις προάλλες και σήμερα μέσα στο Ρέντη στο Ολυμπιακός-Κηφισιά, αντιλαμβάνεται ο καθένας τι άλλο μπορεί να περιμένουμε.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ παίρνει τον 34χρονο Τάισον, που σε μία εβδομάδα από σήμερα γίνεται 35 ετών, καθότι γεννηθείς στις 13.1.1988…Τον Τάισον που από τις 38 αγωνιστικές του πρωταθλήματος Βραζιλίας 2022 έπαιξε βασικός στις πέντε με την Ιντερνασιονάλ (κι άλλες 15 αλλαγή, με ένα γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του)…Και που από τις 12 του περασμένου Ιουλίου, έπαιξε βασικός μία φορά, τιμής ένεκεν στην τελευταία αγωνιστική…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x