Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Ουί Τζο συνέχισαν έτσι και στις Εθνικές. Άριστος ο Τζολάκης στην Κ21

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει και μέσω βίντεο στο sport-fm.gr τις εμφανίσεις στους αγώνες των Εθνικών ομάδων των Ουί Τζο και Βατσλίκ, αλλά και του Τζολάκη.

Λέμε καμιά φορά για τους διεθνείς παίκτες μίας ομάδας που δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση, ότι η παρουσία τους στην Εθνική τους ομάδα στις διακοπές του πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχθεί βάλσαμο. Μία καλή εμφάνιση ενός γκολκίπερ η, ενός αμυντικού, ένα γκολ η, μία ασίστ ενός επιθετικογενή παίκτη, μπορεί να αλλάξουν την ψυχολογία του.

Ατυχώς για τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται αυτή η διακοπή να βοηθάει κάποιους διεθνείς παίκτες του που δεν πήγαιναν καλά με τα «ερυθρόλευκα», αφού η παρουσία τους στην Εθνική αποτελεί μάλλον συνέχεια εκείνης στο σύλλογο τους.

Για παράδειγμα ο Βατσλίκ, που φέτος δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού και ενίοτε και με μεγάλα σκορ, όπως το 0-4 από τη Μακάμπι και το 0-3 από την Φράιμπουργκ. Χθες το βράδυ ο Βατσλίκ ήταν κάτω από τα δοκάρια της Τσεχίας στη βαριά ήττα της 0-4 από την Πορτογαλία και όπως βλέπουμε η αντίδραση του στο πιο κρίσιμο γκολ, το πρώτο, δεν την λες και την καλύτερη.



Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο Ουί Τζο, που μέχρι τώρα όχι απλά δεν έχει σκοράρει με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει διακριθεί για την αστοχία του, με χαρακτηριστικότερη την ευκαιρία προ κενής εστίας τις προάλλες στο Καραϊσκάκη. Ο Κορεάτης φορ στο χθεσινό 2-2 της Εθνικής του με την Κόστα Ρίκα ήταν τα ίδια και χειρότερα, όπως μπορούμε να δούμε από τα στιγμιότυπα με τις δύο ευκαιρίες που έχασε.





Αντίθετα, αυτός που έδειξε σε καλή κατάσταση είναι ο Τζολάκης, που στο Πολωνία-Ελλάδα 0-1 στις Ελπίδες ήταν άριστος στα 60 λεπτά στα οποία έπαιξε, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο της Εθνικής. Ήταν αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του, με αποκορύφωμα την επέμβαση του σε αυτή τη φάση που βλέπουμε στο βίντεο, αλλά και στις εξόδους του καθαρίζοντας δύο δύσκολες εκτελέσεις φάουλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x