Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Λαλά και οι άλλοι «3» αήττητοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα μέσα στο 2021!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr μερικά πράγματα για τους παίκτες του Ολυμπιακού που έμειναν αήττητοι μέσα στο 2021.

• Ακριβώς 48 παιχνίδια έδωσε ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας μέσα στο 2021. Και ξέρετε τι προκύπτει, μεταξύ των άλλων, μέσα από αυτά τα παιχνίδια; Ότι τέσσερις παίκτες του έμειναν αήττητοι!

• Ποιοι δεν γνώρισαν λοιπόν ήττα την περασμένη χρονιά ούτε σε ένα αγώνα πρωταθλήματος και Κυπέλλου με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

Ο ΛΑΛΑ! Έπαιξε σε 18 παιχνίδια, με 16 νίκες και δύο ισοπαλίες (το φετινό 0-0 με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα και το περσινό 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για το Κύπελλο). Δεν έπαιξε δηλαδή ούτε πέρυσι στο 1-2 από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, ούτε στο 1-2 από τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, ούτε στο 0-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ούτε φέτος στο 2-3 στη Λιβαδειά. Σε καμία δηλαδή από τις τέσσερις ήττες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο μέσα στο 2021.

Ο ΣΙΣΕ.
Έπαιξε σε 21 παιχνίδια, με 19 νίκες και δύο ισοπαλίες (τα 0-0 εντός έδρας φέτος με τον ΠΑΟ και τον Ατρόμητο). Να θυμηθούμε, πάντως, ότι ο Σενεγαλέζος τέλη του περασμένου Γενάρη είχε φύγει με δανεισμό για τη Γαλλία και επέστρεψε το καλοκαίρι. Τελευταία ήττα του Σισέ με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα ήταν πριν ενάμιση χρόνο, στις 12 Ιουλίου του 2020, ένα 0-1 από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο ΒΑΤΣΛΙΚ. Έπαιξε σε 15 παιχνίδια, για το πρωτάθλημα, όλα τη φετινή σεζόν αφού αποτελεί μεταγραφή του καλοκαιριού, με 13 νίκες και τις δύο ισοπαλίες με ΠΑΟ κι Ατρόμητο.

Ο ΑΓΚΙΜΠΟΥ. Έπαιξε κι αυτός σε 15 παιχνίδια, όλα τη φετινή σεζόν, αφού κι αυτός αποτελεί μεταγραφή του καλοκαιριού, με 14 νίκες και μία ισοπαλία, εκείνη με τον ΠΑΟ.

• Έχει το γούστο του ότι ο Ροντρίγκες έχει παίξει οκτώ παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, φυσικά όλα φέτος αφού τον περασμένο Σεπτέμβρη υπέγραψε στους ‘ερυθρόλευκους’, κι έχει νίκες και στα οκτώ! Κι ακόμη ότι ο Καρμπόβνικ στα πέντε παιχνίδια που αυτός έχει παίξει, έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

• Και κάτι άλλο: επειδή λένε σε διάφορες ομάδες περί κατοχής μπάλας, ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα, με τη Λαμία, είχε την μπάλα στα πόδια του για πάνω από ενάμιση λεπτό (93 δευτερόλεπτα, τεράστιος χρόνος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο), με τους παίκτες του να αλλάζουν 32 πάσες (!!!), χωρίς η μπάλα ποτέ να ακουμπήσει πόδι αντίπαλου ποδοσφαιριστή. Μία απίστευτη επίδειξη κατοχής μπάλας που έγινε λίγο μετά το 1-0, στο 32ο και 33ο λεπτό του αγώνα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x