Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός τις πιο δύσκολες κληρώσεις στους «8» του Κυπέλλου

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις κληρώσεις στα προημιτελικά του Κυπέλλου επί «εξυγίανσης».

• Μπαίνουμε στον έκτο χρόνο της περίφημης…εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και με την ευκαιρία της χθεσινής κλήρωσης των «8» του Κυπέλλου, σκέφθηκα να ρίξω μία ματιά στις κληρώσεις της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου από τότε που άλλαξαν τα πράγματα στην ΕΠΟ.

• Μαντέψτε ποια είναι η ομάδα που στα προημιτελικά της διοργάνωσης έχει τις πιο δύσκολες η, λιγότερες καλές, όπως θέλετε πείτε τις, κληρώσεις… Ο Ολυμπιακός μπορεί τώρα να έπεσε με τον Παναιτωλικό, αλλά τα προηγούμενα χρόνια έχει κληρωθεί στους «8» μία φορά με την ΑΕΚ (το 2018, με αποκλεισμό του) και μία φορά με τον Άρη (το 2021, με πρόκριση του)…Οι δε άλλες κληρώσεις του είναι με τον Ατρόμητο (με οριακή πρόκριση του, το 2017) και με τη Λαμία (με αποκλεισμό του, το 2019) και με πρόκριση του (το 2020).

• Από τις άλλες μεγάλες ομάδες, στα προημιτελικά του Κυπέλλου καμία δεν είχε πάνω από μία…κακή κλήρωση: ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό είχαν την μεταξύ τους το 2020 και η ΑΕΚ την μνημονευθείσα παραπάνω με τον Ολυμπιακό το 2018.

• Μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι όπως ο Ολυμπιακός είχε κληρωθεί με τον Ατρόμητο το 2017, έτσι είχε συμβεί και με τον ΠΑΟΚ το 2018 και με την ΑΕΚ το 2019 και με τον Άρη το 2020 - και όλοι τους προκρίθηκαν στα ημιτελικά…

• Θύμα έκπληξης στην ίδια φάση της διοργάνωσης, εκτός του Ολυμπιακού (με το κάζο από τη Λαμία), ήταν μόνο ο Παναθηναϊκός (το 2021 από τον ΠΑΣ). Τώρα, έπεσε ο Άρης με τη Λαμία, την οποία είχε αποκλείσει ο ΠΑΟΚ το 2021, ενώ ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τον Παναιτωλικό, που στα προημιτελικά του 2020 είχε αποκλειστεί από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x