Κώστας Νικολακόπουλος

Πότε και πώς βάζουν ο Ολυμπιακός και ο Ελ Κααμπί τα μισά γκολ με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τον τρόπο με τον οποίο «κτυπάει» ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ τους αντιπάλους του.

• Τι κοινό έχουν οι δύο μεγαλύτερες και σημαντικότερες νίκες του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο; Πέραν του ότι ήταν κι οι δύο εκτός έδρας, το 4-1 επί του ΠΑΟΚ και το 6-1 επί της Μακάμπι…

• Και στις δύο αυτές νίκες, ο Ολυμπιακός μπόρεσε και κατάφερε διπλά πλήγματα στους αντιπάλους του. με το που τους κτύπησε μία φορά, το ξανάκανε σχεδόν αμέσως και δεύτερη, βγάζοντας τους νοκ άουτ! Ας θυμηθούμε…
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-4: το 1-3 στο 83’ και το 1-4 στο 90’, δηλαδή μέσα σε εφτά λεπτά!
Μακάμπι-Ολυμπιακός 1-6: το 0-2 στο 36’ και το 0-3 στο 45+3’, δηλαδή μέσα σε 12 λεπτά! Κι ακόμη, το 1-5 στο 3ο λεπτό της παράτασης και το 1-6 στο 13ο λεπτό της παράτασης, άρα μέσα σε 10 λεπτά!

• Μπόρεσε λοιπόν ο Ολυμπιακός να πετύχει έξι γκολ, ανά…δυάδες, μέσα σε εφτά, 10 και 12 λεπτά! Αυτό είναι το…καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στην ομάδα που το κάνει-την ανεβάζει στα ύψη. Και το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στην ομάδα που το υφίσταται-την καταρρακώνει.

Νικολακόπουλος: Πότε και πώς βάζουν ο Ολυμπιακός κι ο Ελ Κααμπί τα μισά γκολ

• Ο δε Ολυμπιακός με τον Μεντιλίμπαρ το έχει αυτό. Διότι, το είδαμε να το κάνει και σε δύο ακόμη παιχνίδια, με άλλης κατηγορίας αντιπάλους:
Στο 2-1 με τον Αστέρα Τρίπολης έβαλε και τα δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά, από το 79’ έως το 87’.
Και στο 2-1 στο Αγρίνιο έβαλε και τα δύο γκολ μέσα σε εφτά λεπτά, από το 72’ έως το 79’.

• Κάποιος μπορεί να παρατηρήσει ότι από τα 21 γκολ που έχει βάλει ο Ολυμπιακός στα εννιά παιχνίδια του με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, τα μισά, τα 10, τα έχει βάλει…δυό δυό, μέσα σε μικρά χρονικά διαστήματα, των εφτά-οκτώ, μάξιμουμ των 12-13 λεπτών! Και άλλη παρατήρηση: ο Ελ Κααμπί είναι και στα τέσσερα παιχνίδια αυτός που σκόραρε τουλάχιστον το ένα γκολ της δυάδας μέσα σε λίγα λεπτά! Κι ακόμη πιο εύκολη παρατήρηση: και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια στα οποία έβαλε τα 10 γκολ ο Ολυμπιακός, τα κέρδισε.

• Μήπως μπορεί να είναι ένας οδηγός για τη συνέχεια;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x