Κώστας Νικολακόπουλος

Όταν ο Μαρινάκης λόγω Ευαγγέλου έδινε εντολή να μην κατέβει να παίξει ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το sport-fm.gr τι είχε συμβεί με τον Ολυμπιακό και τον Ευαγγέλου κι ο Μαρινάκης είχε δώσει εντολή να αποχωρήσει η ομάδα του!

• Ήταν 25 Νοεμβρίου του 2018. Περιστέρι. Ατρόμητος-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

• Είναι να ξεκινήσει το β΄ ημίχρονο, αλλά δεν ξεκινάει! Οι παίκτες του Ατρόμητου κι ο διαιτητής είχαν βγει από τα αποδυτήρια. Δεν ήταν όμως στο γήπεδο οι παίκτες του Ολυμπιακού.

• Ο λόγος; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει εντολή να μην κατέβει η ομάδα να παίξει στο β΄ ημίχρονο! Ως διαμαρτυρία για τη διαιτησία που είχε ο Ολυμπιακός σε εκείνο το α΄ ημίχρονο.

• Τα αρμόδια στελέχη του Ολυμπιακού ζητούσαν από τον Μαρινάκη να κάνει πίσω και να κατέβει η ομάδα να το παίξει και το β΄ ημίχρονο, υπό το φόβο των τιμωριών που προβλέπονταν από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αρνούνταν και κάποια στιγμή φαίνονταν ότι το παιχνίδι δεν θα ξανάρχιζε ποτέ.

Νικολακόπουλος: Το άρθρο του για τον Ολυμπιακό

• Εν τέλει, ο Ολυμπιακός κατέβηκε να παίξει το β΄ ημίχρονο, εντελώς καθυστερημένα, παρά τις σφοδρές αντιρρήσεις του Μαρινάκη, που θυμόταν τι είχε συμβεί και την προηγούμενη χρονιά με τη διαιτησία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, σε εκείνο το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα με τον διαιτητή Κομίνη.

• Ισοφάρισε (1-1) μάλιστα ο Ολυμπιακός με το που ξεκίνησε η επανάληψη και πήρε τη νίκη (2-1) στο 93’ με ένα γκολ με κεφαλιά του Σέρβου στόπερ Βούκοβιτς.

• Διαιτητής εκείνου του αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός ήταν ο Ευαγγέλου, που ορίστηκε να παίξει την Κυριακή το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x