Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Λοβέρα πρωταγωνιστής στο Κόπα Λιμπερταδόρες!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον Μάξι Λοβέρα και την επιτυχία του στο Κόπα Λιμπερταδόρες!

· Μπορεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής να μην έχει καταφέρει ακόμη να κάνει τη διαφορά με τη Ράσινγκ ο Μάξι Λοβέρα, αλλά στο Κόπα Λιμπερταδόρες, το Τσάμπιονς Λιγκ της Νότιας Αμερικής, πρωταγωνιστεί!

· Ο νεαρός Αργεντίνος έχει παίξει και στα πέντε πρώτα παιχνίδια της φάσης των ομίλων, με τη Ράσινγκ να είναι πρώτη στον όμιλο της και να έχει ήδη προκριθεί. Μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και έχει ξεκινήσει βασικός και στις τέσσερις επόμενες αγωνιστικές.

· Χθες, η Ράσινγκ κέρδισε 1-0 μέσα στην Βραζιλία τη Σάο Πάουλο με το γκολ να έρχεται από καλοζυγισμένη σέντρα του Λοβέρα!

· Μπορείτε να δείτε εδώ την πολύ ωραία σέντρα του Λοβέρα



· Ήταν η τέταρτη ασίστ του άσου του Ολυμπιακού, που έχει δοθεί δανεικός έως τις 31.12! Έφτιαξε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στην ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τη Ρεντίστας της Ουρουγουάης, το πρώτο γκολ της στην εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Σπόρτινγκ Κριστάλ του Περού, το δεύτερο γκολ στην εκτός έδρας νίκη της 2-0 επί της Σπόρτινγκ Κριστάλ και τώρα το μοναδικό γκολ στο 1-0 επί της Σάο Πάουλο στην Βραζιλία! Δηλαδή, ο Λοβέρα δεν είχε ασίστ μόνο στο ένα ματς στο οποίο δεν σκόραρε η Ράσινγκ, στο 0-0 εντός έδρας με τη Σάο Πάουλο! Η, αν θέλετε αλλιώς, σε ένα ματς δεν έβγαλε ασίστ ο Λοβέρα κι η ομάδα του δεν σκόραρε.

· Βέβαια, το κουσούρι που έχει ο Λοβέρα παραμένει-δεν μπορεί να σκοράρει. Κι ίσως είναι και λίγο περίεργο που δεν είναι ανάλογα δημιουργικός στο Copa de la LPF πρωτάθλημα της Αργεντινής, εκεί όπου έχει μέχρι αυτή την στιγμή 11 συμμετοχές (έξι βασικός και πέντε αλλαγή) με μία ασίστ, κι ενώ είναι μηδέν στα γκολ.

· Πάντως, είναι καλό και για τον Ολυμπιακό και για τον παίκτη, που παίρνει παιχνίδια (16 έως τώρα, εκ των οποίων τα 10 βασικός) σε μία μεγάλη ομάδα της Αργεντινής όπως η Ράσινγκ Κλαμπ. Κι έτσι βρίσκει τον εαυτό του και έχει μία άλφα χρηματιστηριακή αξία, με τον πρωταθλητή Ελλάδας να είναι κι αυτός ωφελημένος είτε για να πάρει πίσω τον Λοβέρα σε καλή κατάσταση, είτε να τον πουλήσει και να βγάλει τα σπασμένα μίας μεταγραφής 4.2 εκ. Ευρώ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x