Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός έχει κι αστεράκια, που με λίγη τύχη…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για κάποια παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, που ήδη έφτασαν τα 22 κι 23 χρόνια κι απλά χρειάζονται λίγη τύχη…

• Να ξέρετε ότι η Ακαδημία του Ολυμπιακού έχει πολύ «ψωμί». Οι ομάδες -20 των προηγούμενων ετών ήταν γεμάτες από ταλέντο. Δεν είναι μόνο ο Ρέτσος, ο Ανδρούτσος, ο Σιώπης και τα άλλα παιδιά που ξέρουμε. Είναι κι αστεράκια, που με λίγη τύχη θα γίνουν αστέρια.

• Πάρτε για παράδειγμα τον Καζίμ Λάτσι. Αυτό το παιδί αν ο Ολυμπιακός είχε κάνει καλύτερες επιλογές πέρσι στις ομάδες στις οποίες τον έστειλε δανεικό (εννοώ να πήγαινε σε ομάδες που τον υπολόγιζαν), ήδη θα έλαμπε.

• Φέτος, ο 22χρονος διεθνής με την Εθνική των Ελπίδων μέσος της Αλβανίας, ήδη έχει δείξει πράγματα στην Αζαξιό, στη Β΄ κατηγορία της Γαλλίας. Και μην την υποτιμάτε καθόλου, ούτε τη Β΄ κατηγορία της Γαλλίας, ούτε τη συγκεκριμένη ομάδα, που είναι 3η στη βαθμολογία, ένα πόντο κάτω από τη 2η και κτυπάει δυνατά την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία. Άλλωστε, εκεί έπαιζε ο Σισέ, του οποίου βλέπουμε ποια είναι η αξία…

• Ο Λάτσι λοιπόν παρότι δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες ως βασικός (6 φορές και 14 ως αλλαγή), ίσως γιατί η Αζαξιό μάχεται για την άνοδο και ποντάρει στους πιο έμπειρους παίκτες της, έχει καταφέρει κι έχει σκοράρει τρεις φορές κι έχει και μία ασίστ.

• Χθες άνοιξε το σκορ στην πολύτιμη νίκη της ομάδας του 2-0 επί της Νανσί. Στο 0.54 μπορείτε να δείτε το γκολ του Λάτσι και τον Γάλλο σπίκερ να μνημονεύει ότι είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό.

• Τα άλλα δύο γκολ του Λάτσι με την Αζαξιό είναι ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

• Το ζητούμενο με το παιδί αυτό είναι να παίξει σε μία ομάδα που θα το εμπιστευθεί και θα του δώσει φανέλα βασικού σε θέση Νο 8 η, Νο 10. Το να τον βάζουν π.χ. εξτρέμ, όπως πέρσι ο Λεβαδειακός, δεν έχει κανένα νόημα, αφού δεν είναι εξτρέμ. Είναι ένα κεντρικός χαφ με πολλά τρεξίματα, καλή πάσα και ικανότητα να έρχεται από πίσω και να κάνει γκολ.

• Παρεμπιπτόντως, σημειώστε και δύο ονόματα παικτών από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, που έχουν επιλέξει πλέον τον δικό τους δρόμο: είναι πολύ καλοί παίκτες κι οι δύο.

• Κι ο 23χρονος γκολκίπερ Γιώργος Στρέζος, βασικός εδώ κι ενάμιση χρόνο στον ΟΦΗ κι ο 22χρονος Ζήσης Καραχάλιος του Λεβαδειακού, βασικός αμυντικός μέσος της πολύ καλής Εθνικής Ελπίδων του Νικοπολίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x