Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός, η Ομόνοια, ο Φαμπιάνο και η κλήρωση!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τη μεταγραφή του Φαμπιάνο και την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ!

• Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Φαμπιάνο είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για να καλύψει τη θέση του Ζοζέ Σα αν πάρει μεταγραφή.

• Αν κι επειδή μεταγραφή ο Πορτογάλος μπορεί να πάρει και τέλη Αυγούστου, μην θεωρήσουμε απίθανο ο Ολυμπιακός να επιδιώξει να πάει να πάρει τώρα τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ της Ομόνοιας, κι ας μην έχει δηλαδή δώσει τον Σα! Δεν λέω ότι είναι το πιο πιθανό σενάριο, λέω ότι δεν πρέπει να το αποκλείσουμε!

• Βέβαια, το ποδόσφαιρο ορισμένες φορές σκαρώνει περίεργα πράγματα. Για παράδειγμα, ας λάβουμε υπόψιν μας ότι μεθαύριο Τετάρτη γίνεται η κλήρωση του β΄ προκριματικού γύρου του τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο μετέχουν κι ο Ολυμπιακός και η Ομόνοια. Ο Ολυμπιακός είναι στους 10 ισχυρούς κι η Ομόνοια στους 10 αδύναμους της κλήρωσης. Άρα, μπορεί να κληρωθούν μεταξύ τους!!! Και να παίξουν μία πολύ σημαντική παρτίδα, όπως είχε συμβεί στις αρχές της περασμένης άνοιξης, τότε που ο Ολυμπιακός την είχε αποκλείσει στα πλέι οφς και είχε κερδίσει μία θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

• Οι πιθανότητες μίας τέτοιας κλήρωσης είναι της τάξης του 10%, άρα λίγες-αλλά όχι πολύ λίγες! Μία κλήρωση την οποία δεν θέλουν νομίζω ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η Ομόνοια! Ο Ολυμπιακός γιατί συνήθως υποφέρει από τις κυπριακές ομάδες (κι έχει αποκλεισμό από την Ανόρθωση και δύο ήττες στην ίδια σεζόν από τον ΑΠΟΕΛ), η δε Ομόνοια για απολύτως ευνόητους λόγους.

• Κι ασφαλώς μία τέτοια κλήρωση, θα δώσει κι άλλες διαστάσεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Φαμπιάνο, στον οποίο η Ομόνοια έχει κάνει πρόταση ανανέωσης για άλλα τρία χρόνια κι ο Ολυμπιακός με τη σειρά του θέλει να τον αγοράσει από την πρωταθλήτρια Κύπρου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x