Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Σεμέδο στην ίδια 11άδα με Ποντένσε κι αστέρια 50 εκ. ευρώ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσεγγίζει μέσα από το sport-fm.gr τη μεταγραφή του Σεμέδο στον Ολυμπιακό με το δικό του τρόπο.

• Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν έχει ακόμη χριστεί διεθνής, παρότι όλοι περίμεναν να παίξει στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, κάνοντας τη μεγάλη μεταγραφή του στη Βιγιαρεάλ, στα 23 χρόνια του. Το γιατί δεν έπαιξε, το ξέρουμε όλοι πλέον, γνωρίζοντας πια τις εξωαγωνιστικές του περιπέτειες, για τις οποίες δεν μπορεί να είναι υπερήφανος, έστω κι αν όλα ξεκίνησαν όταν δεν του επέστρεψαν τα 60 χιλ. Ευρώ που είχε δανείσει.

• Τέλος πάντων, το περίμεναν όλοι να παίξει στην Εθνική Πορτογαλίας, γιατί και είχε κάνει σούπερ σεζόν στην Σπόρτινγκ, εξ ου και η μεταγραφή των 14 εκ. Ευρώ στη Βιγιαρεάλ, αλλά και γιατί ήταν βασικός στην Εθνική Ελπίδων της χώρας του σε αυτή την καλή διετία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα από το 2-15 έως το 2017. Ο Σεμέδο για την ακρίβεια ήταν στην -21 ετών ο διάδοχος του Ρούμπεν Βέζο της Βαλένθια.

• Στην Ελπίδων της Πορτογαλίας αυτή τη διετία ο νυν «ερυθρόλευκος» άσος έπαιξε βασικός στα 11 από τα 14 παιχνίδια της, έχοντας παρτενέρ άλλοτε τον Φιγκεϊρέδο (επίσης της Σπόρτινγκ και στη συνέχεια της Νότιγχαμ) κι άλλοτε τον Έντγκαρ Λε της Ναντ.

• Ο Σεμέδο είχε συμπαίκτη τον…Ποντένσε, με τον οποίο θα είναι και τώρα μαζί στον Ολυμπιακό, αλλά και αρκετά ακόμη μεγάλα τωρινά αστέρια του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Τον επιθετικό μέσο Μπρούνο Φερνάντεζ της Σπόρτινγκ με χρηματιστηριακή αξία αυτή την στιγμή 55 εκ. Ευρώ!
Τον δεξιό μπακ Ζοά Κανσέλο της Γιουβέντους (55 εκ. ευρώ)!
Τον κυνηγό Γκονζάλο Γκέδες της Βαλένθια (40 εκ. ευρώ)!
Τον κεντρικό χαφ Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς (45 εκ. ευρώ)!
Τον κυνηγό Ντιόγο Ζότα της Γουλβς (35 εκ. ευρώ)!
Τον εξτρέμ Ρόνι Λόπεζ της Μονακό (25 εκ. ευρώ)
Τον επιθετικό μέσο της Νότιγχαμ Μπρούνο Καρβάλιο (10 εκ. ευρώ)
Τον κυνηγό Μπρούμα της Λειψίας (10 εκ. ευρώ)
Τον άλλο κεντρικό χαφ, Ρενάτο Σάντσεζ της Μπάγερν (18 εκ. ευρώ)
Τον εξτρέμ Ρικάρντο Όρτα της Μπράγκα (9 εκ. ευρώ)

• Φτάνουν;…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x