Κώστας Νικολακόπουλος

Οι άλλες 15 καταθέσεις τι λένε για Πλατανιά;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος διατυπώνει μέσα από το sport-fm.gr ένα…απλό ερώτημα για τον περιβόητο αγώνα του Ολυμπιακού με την Πλατανιά.

- Υπάρχουν, λέει, δέκα καταθέσεις μελών της αποστολής του Πλατανιά (ποδοσφαιριστών κ.α), που μιλάνε για σοβαρά επεισόδια στο ημίχρονο του προ…διμήνου αγώνα τους στο Καραϊσκάκη.

- Μόνο που εδώ υπάρχει μία…λεπτομέρεια. Συνολικά κατέθεσαν 25 μέλη της αποστολής του Πλατανιά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι 18 ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, το ιατρικό τιμ κ.α.

- Το ερώτημα λοιπόν είναι: τι λένε τα 15 υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Πλατανιά; Επιβεβαιώνουν η, διαψεύδουν ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια στο ημίχρονο;

- Εσείς τι λέτε;…

- Επαναλαμβάνω, από τα 25 μέλη της αποστολής του Πλατανιά στο επίμαχο παιχνίδι, οι 15 τι λένε; Επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των 10;

- Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Μανούσο και τον Μπανανά, που έχουν εκφραστεί και δημοσίως. Μιλάω για τα άλλα 15 μέλη της αποστολής.

- Καταλαβαίνετε τι εννοώ…

- Παρεμπιπτόντως, βλέπετε στην φωτογραφία τον Γιορέντε να αγκαλιάζεται με τον Μαρτίνς και τον Ανδρούτσο στο τέλος του αγώνα. Ο Γιορέντε φέρεται να έχει πει ότι έφαγε ξύλο στο ημίχρονο!!!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x