Κώστας Νικολακόπουλος

«Ο Ολυμπιακός μου έκλεψε την καρδιά, σίγουρα θα επιστρέψω στο Καραϊσκάκη»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις «εξομολογήσεις» Βέλγου δημοσιογράφου που ήρθε να καλύψει το παιχνίδι της Άντβερπ στον Πειραιά…

• O Patrick Goots είναι συνάδελφος κι αρθρογραφεί στην εφημερίδα Gazet van Antwerpen. Έχει ενδιαφέρον να δούμε ένα απόσπασμα του άρθρου του μετά το παιχνίδι της Πέμπτης και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άντβερπ, ομάδας την οποία παρακολουθεί στενά…

• «Το να αφήσει η Άντβερπ να της ξεφύγει αυτός ο σημαντικός βαθμός τόσο αργά στο παιχνίδι ήταν ένα τεράστιο πλήγμα. Όμως, η Άντβερπ πρέπει να είναι πάνω απ΄ όλα περήφανη γιατί έδειξε ότι κάτι μπορεί να κάνει στην Ευρώπη.

• Οι απεσταλμένοι του βελγικού Τύπου έμειναν με το στόμα ανοικτό με μία έδρα που ήταν σαν καζάνι που έβραζε. Ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο «μόνο» κατά τα δύο τρίτα, λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό-αλλά τι θόρυβος, τι ατμόσφαιρα. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό κοινό που έχω δει-και έχω ακούσει- ποτέ.

• Και το Bosuil (έδρα της Άντβερπ, χωρητικότητας 23.000 θέσεων) μπορεί να αστράφτει βροντές, αλλά το Καραϊσκάκη ήταν διαφορετικό μέγεθος. Πώς αυτοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού στέκονται δίπλα στην ομάδα τους επί 90 λεπτά! Και τι όγκο ήχου παράγουν. Αδιανόητο! Οι 400 οπαδοί της Άντβερπ που ήταν παρόντες, έκαναν αισθητή την παρουσία τους κι αυτοί, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τέτοια λεκτική πίεση. Πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Ολυμπιακός μου έκλεψε την καρδιά μου. Σίγουρα θα επιστρέψω σε αυτό το γήπεδο κάποια στιγμή.

• Για την Άντβερπ το παιχνίδι αυτό πρέπει να είναι ένα μάθημα, απέναντι σε μία έμπειρη στην Ευρώπη ομάδα. Έπαιξε σπουδαία ενάντια σε ένα ισχυρό αντίπαλο, μέσα σε μία ατμόσφαιρα κόλασης. Κρίμα που έφυγε με άδεια χέρια από τον Πειραιά, αλλά αυτό το ματς πρέπει να της δώσει αυτοπεποίθηση.

• Και για τον Ολυμπιακό το 1-1 θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Έδειξε την κλάση του και το πλεόνασμα πείρας του και πέτυχε δύο υπέροχα γκολ, όμως τι θα γινόταν αν ο Σαμάτα άνοιγε το σκορ στα πρώτα λεπτά, με την κεφαλιά που πήρε ελεύθερος από θέση για γκολ;»…

Άσχετο: Δείτε το γκολ του Ραντζέλοβιτς με το οποίο η Λεγκανές πέτυχε την πρώτη νίκη της στο ισπανικό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας για τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x