Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός στην Ισπανία με δύο 11άδες, μία προσθήκη, ένα μπαλαντέρ και ένα ταλέντο

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναλύει μέσα από το Sport-fm.gr τη συγκρότηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Ισπανία.

• Γνωστοποιήθηκε λοιπόν η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ισπανία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το β΄ στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας του.

• Κι αν θέλουμε να αναλύσουμε λίγο τη συγκρότηση της 27μελούς αποστολής, νομίζω ότι θα καταλήξουμε κάπως έτσι.

• Ο Μίτσελ έχει πάρει μαζί του…

ΔΥΟ 11άδες: Μία με Πασχαλάκη, Ανδρούτσο, Ντόη, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Χάμες, Μπιέλ, Μπακαμπού, Μασούρα. Και μία με Τζολάκη, Βρουσάι, Ρέτσο, Καλογερόπουλο, Λάϊντνερ, Σαμασέκου, Αγκιμπού, Φορτούνη, Γκάρι, Ελ Αραμπί, Μπόουλερ

ΤΗΝ πρώτη προσθήκη ουσιαστικά της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, τον Κασάμι, που έχει μεν αποκτηθεί από τον Σεπτέμβριο, όμως ήταν τραυματίας για πάνω από ένα μήνα και σιγά σιγά τώρα παίρνει πάλι τα πάνω του, για να διεκδικήσει μία θέση στη μεσαία γραμμή.

ΕΝΑΝ, ας τον πούμε έτσι, μπαλαντέρ, τον Μαρσέλο, που στις λίγες φορές που έχει αγωνιστεί είναι σε διάφορες θέσεις, από αριστερό εξτρέμ έως αριστερό μπακ και μέσα αριστερά και που είναι ακόμη στον αέρα αναφορικά με το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου

ΕΝΑΝ προερχόμενο από τραυματισμό, τον Παπασταθόπουλο, που δεν θα αργήσει πολύ να επιστρέψει στην δράση για να αποτελέσει τον, κατά την γνώμη μου, βασικότερο κεντρικό αμυντικό και πάλι, εφόσον είναι απολύτως καλά.

ΕΝΑΝ ταλαντούχο από τον Ολυμπιακό Β, τον κεντρικό χαφ Νταμπό, που αποτελεί σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, τον μακράν καλύτερο παίκτη της Β ομάδας.

ΕΝΑΝ εφεδρικό γκολκίπερ, τον Κρίστινσον.

• Αν μη τι άλλο μία ενδιαφέρουσα αποστολή από την οποία λείπουν οι τέσσερις του Μουντιάλ (Χουάνγκ, Σισέ, Κουντέ, Ουί Τζο), οι τραυματίες Βαλμπουενά (ήταν στη Γαλλία, ήρθε για να τον δουν οι γιατροί και ξαναέφυγε για να συνεχίσει την αποθεραπεία στην πατρίδα του), Βατσλίκ, ο Κούτρης που υπογράφει στην πολωνική Πόγκον Τσέτσιν και οι Άβιλα, Ντε Λα Φουέντε, Αμπουμπακάρ Καμαρά που δεν υπολογίζονται και ψάχνουν ήδη για την επόμενη ομάδα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x