Κώστας Νικολακόπουλος

Αρχίζει και παίρνει τα πάνω του ένας ξεχασμένος δανεικός του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θυμίζει μέσα από το sport-fm.gr έναν Βραζιλιάνο μπακ που έχει στο ευρύ ρόστερ του ο Ολυμπιακός, με αφορμή ένα ωραίο γκολ του.

• Είναι ένας από τους πολλούς δανεικούς του Ολυμπιακού και μάλλον ο πρώτος που τον είχαμε ξεχάσει εντελώς! Αυτός, όμως, φαίνεται να κάνει την προσπάθεια του για να επιστρέψει στο καλό του επίπεδο.

•Ο λόγος για τον Ραμόν, τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, που πλέον έχει καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα της Κουϊάμπα, στο Εθνικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας και μάλιστα τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα σκόραρε για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα, στον εκτός έδρας θρίαμβο 5-2 της ομάδας του επί της Κρισιούμα.

•Εδώ μπορείτε να δείτε το γκολ του Ραμόν, τον οποίο ασφαλώς και δεν πήραν τα χρόνια, στα 23 του! Ο ίδιος ξεκινάει τη φάση με ωραία προσποίηση και προώθηση, κάνει το ένα-δύο με τον συμπαίκτη του και πλασάρει με ψυχραιμία.



• Η Κουϊάμπα, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, δεν έχει ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μετά τις εφτά πρώτες αγωνιστικές. Παράλληλα, παίζει και στο Κόπα Σουνταμερικάνα, το Γιουρόπα Λιγκ της Νότιας Αμερικής, με τον Ραμόν τον τελευταίο καιρό να έχει γίνει στέλεχος της ενδεκάδας, καθώς είναι βασικός σε τέσσερα στη σειρά παιχνίδια, έχοντας παίξει άλλες πέντε φορές βασικός στην αρχή της χρονιάς, κυρίως στο Κύπελλο.



•Ο ταχύς αριστερός μπακ, που στον Ολυμπιακό πήρε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να τις αξιοποιήσει σε βαθμό που να παραμείνει στο ρόστερ του, είχε πάει δανεικός το περασμένο Αύγουστο στην Εσπανιόλ, όπου έμεινε μέχρι το Γενάρη, αφού έπαιξε μόνο τρία παιχνίδια βασικός στη Β΄ κατηγορία Ισπανίας και δέκα ως αλλαγή. Τώρα, στην Κουϊάμπα είναι δανεικός έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024 και να δούμε τι θα κάνει εκεί, καθώς άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει ξοδέψει 1,5 εκ. Ευρώ για να τον αποκτήσει από την Φλαμένγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x