Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός Β: Γκολ ανύπαρκτο, πέναλτι, τρεις κίτρινες και αποβολή Μανιάτη!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει στο sport-fm.gr τον απολογισμό για το πρώτο παιχνίδι ομάδας του Ολυμπιακού μετά την αποχή των διαιτητών.

Όπως αποδείχθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, δυστυχώς οι διαιτητές δεν είχαν αποχή στο πρωτάθλημα της Super League 2…

Όπως μας είπαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ο Αθηναίος διαιτητής Μπακογιάννης σε όλο το β΄ ημίχρονο έπαιξε έδρα. Πρώτα έδωσε πέναλτι υπέρ της Παναχαϊκής στο 77’ που το έπιασε ο γκολκίπερ Παπαδούδης, πάνω απ΄όλα όμως στο 92’ έδωσε τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με ένα γκολ που προήλθε από καταφανές φάουλ πάνω στον Αλγκασίμ Μπα, όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει στο σχετικό βιντεάκι.



Παρεμπιπτόντως, ο διαιτητής έδωσε τρεις κίτρινες κάρτες εις βάρος των παικτών του Ολυμπιακού και στο φινάλε απέβαλλε τον γενικό αρχηγό της ομάδας, τον Γιάννη Μανιάτη, που διαμαρτυρήθηκε για τη φάση του 1-1. Κανείς παίκτης της Παναχαϊκής δεν παρατηρήθηκε με κάρτα...



Σημειολογικά: Είναι το πρώτο παιχνίδι ομάδας του Ολυμπιακού, σε επαγγελματική κατηγορία, μετά την αποχή των διαιτητών. Και είχε πέναλτι εις βάρος του, καταλογισμός γκολ-επιθετικού φάουλ εις βάρος του και κίτρινες κάρτες τρεις εις βάρος του, μηδέν υπέρ του.

Χωρίς σχόλια…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x