· Πέρασε στα ψιλά η νίκη του Τζολάκη ως «παίκτη της σεζόν» σε σχετική ψηφοφορία της Super League. Μία πρωτιά του «άσου» του Ολυμπιακού, μακράν του δεύτερου (με τις διπλάσιες ψήφους!).

· Και πέρασε στα ψιλά λόγω της άκρατης μεταγραφολογίας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ-χωρίς μάλιστα ακόμη να έχει γίνει και καμία πραγματικά μεταγραφή, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Όμως, εγώ αλλού θα ήθελα να σταθώ.

· Κανονικά, η επιλογή του Τζολάκη πρέπει να μας εκπλήσσει λιγάκι. Όχι γιατί δεν έκανε μία φανταστική σεζόν στο πρωτάθλημα και στη League Phase του Europa League. Αλλά πολύ απλά γιατί σπανίως ένας τερματοφύλακας κερδίζει σε τέτοιου είδους ψηφοφορίες. Πήρε ο Ολυμπιακός το νταμπλ και κορυφαίος του βγήκε ο γκολκίπερ! Ξαναθυμάστε τέτοιο πράγμα;

· Θα περιμέναμε για παράδειγμα πιο εύκολα τον Ελ Κααμπί, που φόρτωσε πάλι με γκολ τις αντίπαλες εστίες στο πρωτάθλημα (δεύτερος σκόρερ, με ένα γκολ διαφορά από τον πρώτο), στο Κύπελλο και στην Ευρώπη (πρώτος σκόρερ στο Europa League). Έτσι δεν είναι;

· Αλλά ακριβώς αυτή η υπερψήφιση του Τζολάκη, στον οποίο αξίζουν πολλά μπράβο για την πρωτοφανή επιτυχία του, μας δείχνει και κάποια πράγματα. Μας δείχνει πόσο διψάει ο οπαδός να έχει η ομάδα του καλούς Έλληνες παίκτες. Πόσο «ψήνεται» να «δένεται» μαζί τους. Πόσο τους γουστάρει ως ινδάλματα.

Ολυμπιακός: Είναι δυνατό «μήνυμα» αυτό που έρχεται από τον Τζολάκη

· Ο κόσμος του Ολυμπιακού εκτιμάει τα Ελληνόπουλα. Κι ακόμη περισσότερο φυσικά τα Ελληνόπουλα με ταλέντο, με σοβαρότητα, με συνέπεια και αξιοπιστία στο παιχνίδι τους, όπως είναι ο Τζολάκης. Κι ακόμη πιο πολύ όταν έχουν έρθει στο Ρέντη από τα 15-16 χρόνια τους.

· Είναι ένα μήνυμα αυτή η υπερψήφιση του Τζολάκη. Μήνυμα αναγνώρισης της αξίας του 22χρονου διεθνή τερματοφύλακα, αλλά και μήνυμα για πολύ πιο βαθιά συναισθήματα, θέματα γενικά. Και πρέπει να ληφθεί υπόψιν αυτό ακριβώς το μήνυμα που προκύπτει από την πανεύκολη επικράτηση του για τον τίτλο του «παίκτη της χρονιάς».

· Είναι δε τυχερός ο Ολυμπιακός που είχε η Ακαδημία του σούπερ ταλέντα όπως ο Κωστούλας κι ο Μουζακίτης, αλλά και που έχει ακόμη πολλά νέα παιδιά από τα οποία μπορεί να περιμένει πράγματα. Κι εννοώ τους Παπακανέλλο, Λώλη, Λιατσικούρα, Πνευμονίδη, Μπακούλα και ασφαλώς και τον Καλογερόπουλο, ο οποίος ήταν δύο χρόνια δανεικός στον Βόλο αλλά δεν είναι καν 21 ετών ακόμη.

· Χρειάζονται στήριξη αυτά τα παιδιά και όποια άλλα ακόμη έρθουν από κάτω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x