Κώστας Νικολακόπουλος

Η επιβεβαίωση κι από Κροατία για την οριστική μεταγραφή του Μπρίνιτς στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr πέντε πράγματα για τη δεδομένη μεταγραφή του Μπρίνιτς στον Ολυμπιακό, καταλήγοντας σε μία είδηση για τον Ραντζέλοβιτς.

• Όχι ότι είχαμε καμία αμφιβολία, αλλά η μεταγραφή του Κροάτη εξτρέμ Ιβάν Μπρίνιτς στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνεται κι από το ρεπορτάζ της Μάριμπορ, αλλά και από τον Τύπο της Κροατίας, πατρίδας του παίκτη. Είναι οριστική κι όπως έχω εξηγήσει θα επισημοποιηθεί μετά και τη ρεβάνς της Πέμπτης μεταξύ της Μάριμπορ και της Φενέρμπαχτσε για το Κόνφερενς Λιγκ (πρώτο ματς 3-1 στην Κωνσταντινούπολη).

• Ο Μπρίνιτς ήταν χθες στον πάγκο των αναπληρωματικών στο παιχνίδι της Μάριμπορ με την Μπράβο για το πρωτάθλημα της Σλοβενίας και σύσσωμος ο Τύπος της χώρας γράφει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Π.χ. η Snportal έχει τίτλο, «ο Μπρίνιτς μετακομίζει στον Πειραιά» και γράφει μεταξύ άλλων ότι, «ο 22χρονος διεισδυτικός κυνηγός θα ενισχύσει τον πιο επιτυχημένο ελληνικό σύλλογο, τον κολοσσό Ολυμπιακό και θα γίνει η νέα επταψήφια μεταγραφή της Μάριμπορ μετά τον Βιπότνικ, που πήγε στην Μπορντό τον περασμένο μήνα

• Το ίδιο κάνουν και τα κροάτικα ΜΜΕ. Βλέπε π.χ. την Germanijak που έχει τίτλο, «τελείωσε! Ο πρώην επιθετικός της Χάιντουκ υπογράφει στο μεγαθήριο από την Ελλάδα». Η, την Sportklub με τίτλο, «το μεγάλο deal της Μάριμπορ, ο πρώην της Χάιντουκ πάει στον Ολυμπιακό».

• Όπως τονίζεται στα σχετικά ρεπορτάζ, ο Μπρίνιτς «εξερράγη» κατά την περσινή σεζόν στη Μάριμπορ «τραβώντας την προσοχή ευρωπαϊκών συλλόγων» και συνεχίζει έτσι εντυπωσιακά και στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Ως ποσό της μεταγραφής ορίζεται νούμερο «γύρω» στο 1,5 εκ. Ευρώ συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων».

Ολυμπιακός: Επιβεβαίωση από Κροατία για Μπρίνιτς

• Κι αφού μιλάμε για -ιτς: υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για την πορτογαλική Φαμαλικάο, που τον θέλει δανεικό, όπως είχε δανειστεί από τους «ερυθρόλευκους» τον Πεπέ για μιάμιση σεζόν. Πρόταση υπάρχει κι από τη Ρωσία, όπου έκανε ένα αρκετά καλό όνομα στην Ουράλ της Αγίας Αικατερίνης, αλλά ο Σέρβος εξτρέμ δεν θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x