Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη τη μεταγραφή του Αργεντίνου Έζε!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τη μεταγραφή του Αργεντίνου Έζε στον Ολυμπιακό.

• Ισχύουν, σε γενικές γραμμές, τα ρεπορτάζ που έρχονται εδώ και κάποιες ώρες από την Αργεντινή για τον Ολυμπιακό και τον Σαντιάγκο Έζε. Όντως, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να κλείσει η μεταγραφή του 22χρονου (22.10.2001) κεντρικού χαφ της Ουρακάν.

• Στο Μπουένος Άιρες ακούγονται ποσά γύρω στα 4 με 5 εκ. Ευρώ για την αγορά του νεαρού άσου, σε συνδυασμό με την παραχώρηση ενός ποσοστού μεταπώλησης 10 με 20% στην ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνες, ένα από τα πρώτα ονόματα για τα οποία είχε ψαχτεί ο Μαρινάκης, όταν άρχισε η αναζήτηση του διαδόχου του Ανιγκό στον Ολυμπιακό.

• Πέραν των λεπτομερειών, που βεβαίως έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, μεγαλύτερη σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός πράγματι έχει έτοιμη τη μεταγραφή αυτή! Δεν την έχει κλείσει, ακόμη, αλλά την έχει έτοιμη. Να το πω αλλιώς, είναι στο χέρι του να την ολοκληρώσει. Υπάρχουν ακόμη κάποιες «λεπτομέρειες» που θα παίξουν ρόλο στην ολοκλήρωση της, όμως αν δεν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, θα γίνει η μεταγραφή του Αργεντίνου, που είναι αμυντικό χαφ, αλλά μπορεί να παίξει και σε ρόλο Νο 8.

• Ο Έζε έχει ήδη στα πόδια του 121 επίσημα παιχνίδια με την Ουρακάν, με 9 γκολ και 8 ασίστ. Μάλιστα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι αρχηγός της ομάδας, με την οποία έχει ήδη παίξει στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x