Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Ή απευθείας στο Europa League ή σκληρές μάχες για να συνεχίσει στο Conference…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τις σημερινές κληρώσεις του Ολυμπιακού.

· Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός άτυχος στις κληρώσεις της UEFA σήμερα-αν μπορούμε να τις λέμε κληρώσεις, καθότι εν πολλοίς αποτελούν ορισμούς με τους υποομίλους και τις διάφορες παραμέτρους.

· Τυχερός σίγουρα γιατί αν περάσει την Γκενκ θα παίξει με την Τσουκάριτσκι και θα είναι με το ένα πόδι στη φάση των ομίλων του Europa League, αφού η ομάδα της Σερβίας ήταν ο πιο εύκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να του τύχει.

· Άτυχος εξίσου σίγουρα γιατί αν αποκλειστεί από την Γκενκ θα παίξει για το Conference League με τη νικήτρια του ζευγαριού Άδανασπορ-Όσιγιεκ, δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα με την τουρκική ομάδα, που ήταν στο περασμένο πρωτάθλημα η καλύτερη μετά τις τρεις μεγάλες (Γαλατασαράι, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε) και πέρασε τις προάλλες την Κλουζ, μία ισχυρή ομάδα της Ρουμανίας.

· Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα ανάποδες κληρώσεις-δηλαδή πιο εύκολη κλήρωση στο Conference League και πιο δύσκολη στο Europa League. Διότι, ας είμαστε ρεαλιστές, η Γκενκ είναι δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, μία ομάδα που τώρα φτιάχνεται.

· Μιλάμε για την Γκενκ, που ακριβώς πριν δύο μήνες έχασε στα τελευταία λεπτά της τελευταίας αγωνιστικής το πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Και που δεν έδωσε κανένα παίκτη της στις μεταγραφές, αντιθέτως ενισχύθηκε με δύο-τρεις καλούς.

· Υπό αυτές τις συνθήκες, οι κληρώσεις οι σημερινές φέρνουν τον Ολυμπιακό κάπως έτσι: η, θα πάει απευθείας στο Europa League ή θα δώσει μεγάλη μάχη για να συνεχίσει στο Conference League!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x