Κώστας Νικολακόπουλος

Η επιστροφή στα γκολ του… σέντερ φορ Τσούμιτς!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον Τσούμιτς και για άλλους τέσσερις από τους δανεικούς του Ολυμπιακού.

• Σημαντική η χθεσινή ημέρα για τον Τσούμιτς, καθώς ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού, που παίζει δανεικός στην ελβετική Λουκέρνη, επέστρεψε στα γκολ, έστω κι αν δεν μπόρεσε τελικά να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την εκτός έδρας ήττα 2-3 από τη Σεντ Γκάλεν, με συνέπεια να παραμείνει στην 9η (προτελευταία) θέση στη βαθμολογία.

Μπορείτε να δείτε από το 0.20 το γκολ του Τσούμιτς εδώ και να παρατηρήσετε ότι είναι ένα γκολ από θέση σέντερ φορ. Πολύ απλά, γιατί ο 23χρονος κυνηγός εδώ και κάμποσο καιρό παίζει σέντερ φορ στη Λουκέρνη, σε σύστημα 4-4-2.

• Βλέπετε, είχε βάλει δύο πολύ ωραία γκολ, τα πρώτα του στο ελβετικό πρωτάθλημα, τέλη Νοέμβρη κι αρχές Δεκέμβρη, κι έκτοτε ο Μάριο Φρικ, νέος προπονητής της Λουκέρνης, χρησιμοποιεί συνεχώς τον Τσούμιτς σε ρόλο φορ, μία ιδέα την οποία είχε αρχικά ο πρώην προπονητής της ομάδας, Φάμπιο Τσελεστίνι, ο οποίος όμως έβαζε τον Σέρβο συνήθως αλλαγή.

• Η ουσία είναι ότι ο Τσούμιτς έφτασε τα τρία γκολ (έχοντας και μία ασίστ στο ενεργητικό του) στη Λουκέρνη, στην οποία πάντως ευχάριστη έκπληξη είναι ο γνωστός μας από το μικρό πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, ο Ντρέγκερ! Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ πήγε τελευταίες ημέρες του Γενάρη στην Ελβετία ως δανεικός από τη Νότιγχαμ, όπου κι εκεί, όπως και στον Ολυμπιακό, δεν στέριωσε, και όχι απλά πήρε θέση αμέσως στην ενδεκάδα, αλλά σε εννιά παιχνίδια έχει ήδη τρία γκολ και τρεις ασίστ! Η τρίτη του ασίστ ήταν χθες και μπορείτε να τη δείτε στο βιντεάκι, αμέσως μετά το γκολ του Τσούμιτς.

• Κατά τα άλλα, για να δούμε και κάποιους άλλους δανεικούς του Ολυμπιακού…

Ολυμπιακός: Η επιστροφή στα γκολ του… σέντερ φορ Τσούμιτς!

• Ο Πέπε ήταν και χθες βασικός στο 1-1 της Φαμαλικάο εκτός έδρας με τη Βιζέλα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Είναι το 25ο του παιχνίδια για το πρωτάθλημα, όλα βασικός-συνολικά έχει 30 με το Κύπελλο και το Λιγκ καπ. Κανείς από τους δανεικούς του Ολυμπιακού δεν έχει παίξει περισσότερο.

• Ο Γιάννης Μασούρας έχει χάσει εδώ και δύο μήνες τη θέση του στην ενδεκάδα της Σπάρτα Ρότερνταμ και όταν παίζει είναι για λίγα λεπτά, όπως χθες που μπήκε στο 86’ στο 0-0 με τη ΝΕΚ εκτός εδρας.

• Ο δε Λοβέρα παίζει βασικός και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ομόνοιας στο κυπριακό πρωτάθλημα, όπως και χθες στο 1-1 με την ΑΕ Λεμεσού εκτός έδρας, δεν έχει ακόμη καταγράψει γκολ η, ασίστ, αλλά γενικά έχει μία αρκετά καλή εικόνα κι από δικό του σουτ μπήκε τις προάλλες ένα γκολ για την ομάδα του (από ριμπάουντ που πήρε ο σκόρερ).

• Τέλος, ο Κούτρης, μετά από μία περίοδο με κορονοϊό, ήταν χθες στον πάγκο της Φορτούνα Ντίσελντορφ, στο 1-1 με το Αμβούργο για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Γερμανίας. Κάτι είναι κι αυτό για τον Λεονάρντο, αφού σε όλο το 2022 μέχρι τώρα ήταν μόνιμα εκτός αποστολής…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x