Κώστας Νικολακόπουλος

Η σκέψη του Μίτσελ για Μασούρα, Γκάρι στο αποψινό ματς του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέρει μέσα από το sport-fm.gr τις τελευταίες πληροφορίες για την ενδεκάδα του ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με τον ιωνικό στη Νεάπολη.

· Έχει ήδη καταγραφεί για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό (σε ώρα…Τσάμπιονς Λιγκ, 9.30μμ!!!), ότι το βασικό πλάνο του Μίτσελ είναι να παρατάξει το ίδιο σχήμα του 5-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, άντε με μία αλλαγή, με πιθανότερη τον Ροντινέι αντί του Ανδρούτσου.

· Ας έχουμε, πάντως, υπόψιν μας ότι στην τελευταία πρόβα ενδεκάδας, χθες βράδυ στο Ρέντη, ο Ισπανός τεχνικός έκανε πάλι κάτι που είχε κάνει και προχθές, δείχνοντας ότι προφανώς το σκέφτεται σοβαρά. Τι εννοώ; Έδωσε πολύ χρόνο στον Μασούρα και στον Γκάρι Ροντρίγκες, δύο παίκτες που πέρασαν αλλαγή στο ματς με την Τρίπολη και πέτυχαν από ένα γκολ ο καθένας, ενώ ο Γκάρι είχε και ασίστ.

· Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι δύο.

Ολυμπιακός: Η σκέψη Μίτσελ για Μασούρα, Γκάρι με Ιωνικό

· Το πρώτο αν το δοκιμάζει αυτό το σχήμα, με τον Γκάρι η, τον Μασούρα για το ξεκίνημα του παιχνιδιού η, ως εναλλακτική επιλογή μέσα στο παιχνίδι, στο β΄ ημίχρονο.

· Το δεύτερο ποιόν παίκτη θα αφήσει στον πάγκο, αν ξεκινήσει με τον Μασούρα η, τον Γκάρι. Γιατί για να παίξει με…12, είναι κομματάκι δύσκολο! Στις δοκιμές, λοιπόν, ο Μίτσελ άφηνε έξω από τη βασική ενδεκάδα πότε τον Φορτούνη, πότε τον Μπιέλ και πότε τον Χάμες, θα έλεγα κυρίως τον Χάμες.

· Θα έχει οπότε πραγματικά ενδιαφέρον τι απόφαση θα πάρει ο Μίτσελ. Η λογική λέει ότι δύσκολα θα το κάνει, να αφήσει στον πάγκο έναν εκ των τριών πίσω από τον σέντερ φορ, και δη τον Χάμες, που στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι ήταν ο καλύτερος παίκτης. Αλλά ας περιμένουμε. Ο ίδιος ο Μίτσελ είναι που μετά τα δύο golazo του Μαρσέλο στο 4-1 επί του Ατρόμητου στο Κύπελλο, τον είχε στον πάγκο στα δύο επόμενα παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x