Κώστας Νικολακόπουλος

Πολωνό διαιτητή έβαλε η ΟΥΕΦΑ στο Ολυμπιακός-Μακάμπι!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για έναν ορισμό της ΟΥΕΦΑ, που μοιάζει για πρόκληση προς τον Ολυμπιακό.

•Έδεσε το γλυκό! Μετά την κλήρωση-ορισμό με τη Μακάμπι Χάιφα, η ΟΥΕΦΑ όρισε και Πολωνό διαιτητή στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Ισραήλ στο Καραϊσκάκη. με τον Ολυμπιακό να μην έχει αποκλείσει ποτέ ομάδα από το Ισραήλ, αλλά και να μην έχει κερδίσει ποτέ αγώνα του στην Ευρώπη με Πολωνό διαιτητή!!!

•Η σχετική είδηση διέρρευσε από την πολωνική ιστοσελίδα 90minut.pl, περιέργως ένα ολόκληρο μήνα πριν το παιχνίδι! Η ίδια πηγή έγραψε λοιπόν το όνομα του διαιτητή, Στεφάνσκι, όπως και των βοηθών, Γκόλις και Ομπούκοβιτς, αλλά και του 4ου, Σίλβεστριζακ.

•Ο Στεφάνσκι είχε σφυρίξει το φθινόπωρο του 2018, το Ολυμπιακός-Μπέτις 0-0, αποβάλλοντας τον Τσιμίκα 20 λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Πολωνοί διαιτητές έχουν παίξει τους «ερυθρόλευκους» και στα παιχνίδια Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ 0-1, Μπάγερν-Ολυμπιακός 2-0 και προπάντων το Γουλβς-Ολυμπιακός 1-0, με την πιο σκανδαλώδη εις βάρος του Ολυμπιακού διαιτησία στα Κύπελλα Ευρώπης εδώ και πολλά χρόνια.

•Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει και για ένα ορισμό από πλευράς ΟΥΕΦΑ που προκαλεί τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα κριθεί, λογικά, ποια από τις δύο ομάδες θα προχωρήσει στον δρόμο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ…

•Μπορεί κάποιος να προσέξει ότι σε τέσσερα παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με Πολωνούς διαιτητές, ο Ολυμπιακός δεν έχει καν σκοράρει (!...), έχοντας μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

•Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA επιβεβαιώθηκε ο ορισμός του Πολωνού αλλά και ότι στο Μακάμπι-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Γερμανός, Σάσα Στέγκεμαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x