Κώστας Νικολακόπουλος

Με Λαλά, Καλογερόπουλο, Τιάγκο και Βρουσάι στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr το πλάνο του Μαρτίνς ενόψει του αυριανού ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

· Φαίνεται ότι η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού αύριο στη Λεωφόρο είναι να παρουσιάσει ένα σχήμα ανάμεικτο από «περισσότερο η, λιγότερο βασικούς».

· Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την σημερινή προπόνηση, ο προπονητής του πρωταθλητή μοιάζει έτοιμος να βάλει πάλι στο αρχικό σχήμα τον πιτσιρικά (ούτε καν 17χρονο) Καλογερόπουλο, δίπλα στον Σεμέδο, όπως είχε κάνει τις προάλλες στην Τρίπολη, όταν κόντρα στον Αστέρα τον είχε βάλει στην καρδιά της άμυνας δίπλα στον Παπασταθόπουλο.

· Επιπλέον, να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Λαλά, που εδώ και πέντε παιχνίδια ήταν εκτός πλάνων. Με τον Γάλλο να έχει το αρνητικό ρεκόρ ότι πριν από αυτά τα πέντε παιχνίδια στα οποία ήταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας είχε γίνει αλλαγή πριν το ημίχρονο η, στο ημίχρονο, και στους τρεις τελευταίους αγώνες που είχε ξεκινήσει βασικός (!): με τον Άρη (1-0 στο Καραϊσκάκη) είχε αποβληθεί στο 40ο λεπτό, με τον ΠΑΣ (1-1 στα Γιάννινα για Κύπελλο), λόγω μέτριας εικόνας, είχε βγει στο ημίχρονο και με τον Αστέρα (1-0 στο Καραϊσκάκη), λόγω τραυματισμού, επίσης είχε βγει στο ημίχρονο.

Ολυμπιακός: Με Λαλά, Καλογερόπουλο, Σίλβα, Βρουσάι

· Ένα άλλο νέο πρόσωπο αναμένεται να είναι ο Τιάγκο Σίλβα, στη μεσαία γραμμή, για πρώτη φορά δίπλα στον Εμβιλά. Ο Πορτογάλος τον τελευταίο καιρό έχει παίξει μόνο σε ένα ματς, σε εκείνο το 1-1 με τον Άρη στο Χαριλάου, όταν κι είχε κάνει το πέναλτι στο 89ο λεπτό.

· Τέλος, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται να ξεκινήσει με τον Βρουσάι, στον οποίο εσχάτως δίνει ευκαιρίες για να τον φέρει πάλι στα καλά του μετά την επέμβαση στο γόνατο εξαιτίας της οποίας έμεινε έξω αρκετό καιρό.

· Οπότε, πρέπει να περιμένουμε ένα σχήμα κάπως έτσι, σε 4-2-3-1, με τους Λαλά, Καλογερόπουλο, Σεμέδο, Όλεγκ, Εμβιλά, Τιάγκο, Μπρούμα, Φορτούνη, Βρουσάι κι Ελ Αραμπί. Για τον γκολκίπερ δεν έδειξε να έχει αποφασίσει, αλλά πιθανόν να διατηρήσει τον Σα.

Άσχετο: Ακούστηκε και το όνομα της Άρσεναλ για τον Σεμέδο! Πραγματικά αυτή θα ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα μεταγραφή! Να πάρει η Άρσεναλ έναν παίκτη από μία ομάδα την οποία αντιμετώπισε τέσσερις φορές πέρυσι και φέτος στην Ευρώπη, με τον παίκτη αυτόν να έχει παίξει μόλις σε ένα από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x