Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Χέτσε στο Ρέντη, ο Ορτέγκα δεν παίζει και έρχεται στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέρει στο sport-fm.gr τα νεότερα για τις μεταγραφές των Χέτσε και Ορτέγκα στον Ολυμπιακό.

• Οι τελευταίες εξελίξεις επί των μεταγραφών των δύο Αργεντίνων στον Ολυμπιακό.

• Ο Μαρτίνεθ αναμένει σήμερα τον Σαντιάγκο Χέτσε στο Ρέντη για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό. Χθες το βράδυ ενημερώθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την ανακοίνωση του μέσα στην ημέρα. Ο 22χρονος Αργεντίνος κεντρικός χαφ υπογράφει πενταετές συμβόλαιο, έως το καλοκαίρι του 2028! Η συμφωνία με την Ουρακάν λέγεται πως έκλεισε τελικά στα 4,5 εκ. Ευρώ. Ο Ολυμπιακός, κατά πηγές από την Αργεντινή, αγοράζει το 70-80% επί των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ολυμπιακός: Ο Έζε στο Ρέντη, ο Ορτέγκα έρχεται

• Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα δεν πρόκειται να παίξει βασικός στο παιχνίδι της Βέλεζ με την Μπαράκας Σεντράλ, εν μέσω των διαπραγματεύσεων του συλλόγου από το Μπουένος Άιρες με τον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Στο ρεπορτάζ της Βέλεζ αναφέρεται ότι πρώτον ο προπονητής Γκαγέγκο Μέντες παρότι τον πήρε στην αποστολή δεν πρόκειται να τον έχει βασικό, λόγω της επιθυμίας του παίκτη να φύγει και δεύτερον η πώληση του στον Ολυμπιακό θα προχωρήσει. Τονίζεται ότι η διαφορά των δύο κλαμπ στο οικονομικό πλέον είναι 500 χιλ. Ευρώ (4 εκ. προσφέρει ο Ολυμπιακός και 4,5 ζητάει η Βέλεζ) κι ότι μετά από τη νέα προσέγγιση όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη είναι αισιόδοξα ότι η επιχείρηση θα ολοκληρωθεί. Ο δε παίκτης φέρεται να διαμήνυσε στη Βέλεζ ότι θα της δώσει το 15% που του αντιστοιχεί επί της μεταγραφής, εάν κλείσει η μεταγραφή του, έτσι ώστε να καλυφθεί η διαφορά των 500 χιλ. Ευρώ.

• Στο μεταξύ, σε λογαριασμό που ασχολείται αποκλειστικά με τη Λιόν προβάλλεται ως αποκλειστική η πληροφορία ότι η Λιόν ασχολείται ενεργά με τον Μαντί Καμαρά και ότι μπορεί να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό πληρώνοντας 5 εκ. Ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x