Με τον Ορτέγα διαθέσιμο και κανονικά πλέον στις προπονήσεις, να ανεβάζει ρυθμούς, είναι μία ερώτηση ποιος θα παίξει γκολκίπερ αύριο στον Ολυμπιακό. Με τις πληροφορίες να λένε ότι πιθανότερος, αλλά όχι σίγουρος, είναι ο Πόποβιτς, καθότι έχει περισσότερο χρόνο προπονήσεων με την ομάδα και στο πρώτο ματς κράτησε το μηδέν, έχοντας καλή παρουσία τουλάχιστον κάτω από τα δοκάρια.
Για τις θέσεις των δύο στόπερ, όλοι βλέπουν Ρέτσο-Πιρόλα. Εγώ δεν λέω ότι σίγουρα θα γίνει αυτό, αλλά δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν δούμε Κάρμο-Πιρόλα! Ναι, να πάει με δύο αριστεροπόδαρους. Στο Ρέτσο έχει όντως μεγάλη εμπιστοσύνη ο Μεντιλίμπαρ, εξ ου και τον έβαλε βασικό στο πρώτο ματς, με ελάχιστες προπονήσεις μετά την αποχή του λόγω τραυματισμού, όμως ακόμη δεν είναι στα καλύτερα του από πλευράς ετοιμότητας ο αρχηγός, έχοντας μείνει έξω σχεδόν ένα μήνα. Και θυμάστε ότι ζήτησε αλλαγή στο 60’ την περασμένη Τρίτη.
Κατά τα άλλα, αναφορικά με τα μεταγραφικά…
Δεν ισχύουν οι πληροφορίες από τη Γαλλία ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Κάσερες. Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί του και με την Τουλούζ, ωστόσο ο Νοτιοαμερικάνος κεντρικός χαφ απαντάει ότι ναι μεν ενδιαφέρεται, αλλά προτεραιότητα του είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και δη το αγγλικό. Τουλάχιστον τη συγκεκριμένη στιγμή, αυτό ισχύει.
Αυτός που απάντησε θετικά, και μάλιστα πριν λίγες ημέρες, είναι ο Φρόϊλερ. Ο Ελβετός διεθνής (100 φορές), βασικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι, ενδιαφέρεται για την προοπτική του Ολυμπιακού, με την προϋπόθεση να πάρει διετές συμβόλαιο (η, έστω 1+1) με μίνιμουμ 1,8-ε εκ. Ευρώ ετησίως, καθώς ίσως είναι το τελευταίο συμβόλαιο του, στα 34 χρόνια του. Ο Ολυμπιακός δεν το έχει ακόμη αποφασίσει αν θα προχωρήσει.
Η Σπαρτάκ Μόσχας είχε απαντήσει αρχικά στον Ολυμπιακό ότι έδινε δανεικό τον Ουγκάλντε, με οψιόν αγοράς πάνω από 10 εκ. Ευρώ. Τώρα, έχοντας παραχωρήσει στον ΠΑΟ τον Λιβάϊ Γκαρσία, λέει ότι πρέπει πρώτα να πάρει άλλο φορ για να τον δώσει. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι αρχές Σεπτέμβρη και ήδη ψάχνονται και για άλλες περιπτώσεις καλών σέντερ φορ...
Πηγές του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τον Τζος Ντόϊγκ, Σκοτσέζο αριστερό μπακ της Σασουόλο, παρά τα σχετικά περί του αντιθέτου δημοσιεύματα.
Και κάτι τελευταίο, άσχημο: Άτυχος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο εκ των βοηθών του Μεντιλίμπαρ έπαιξε τις προάλλες λίγο σε ένα διπλό και υπέστη σοβαρό τραυματισμό, ρήξη αχίλλειου τένοντα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






