Κώστας Νικολακόπουλος

Το παζλ στον Ολυμπιακό με τον Φρέιρε και τον Ερνάντες…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει στο sport-fm.gr κάποιες σκέψεις γύρω από τους Αργεντίνους στόπερ που προέκυψαν στον Ολυμπιακό και στο ρεπορτάζ του.

· Βγήκε σήμερα στην Αργεντινή και το όνομα του Γκαστόν Ερνάντες για τον Ολυμπιακό. Ότι όχι απλά είναι στα ραντάρ των «ερυθρόλευκων» ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, αλλά κι ότι έχουν κάνει προσφορά 4 εκ. δολαρίων στη Σαν Λορέντσο, στην οποία ανήκει.

· Εγώ δεν είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω ή, να το διαψεύσω, αλλά μπορώ να καταγράψω ότι ο Αργεντίνος στόπερ δεν είναι δεξιοπόδαρος, όπως γράφει το transfermarkt και μας παρέσυρε όλους-το παιδί είναι αριστεροπόδαρος και δη κλασικός αριστεροπόδαρος.

· Κατ΄ επέκταση, εύλογα μπορούμε να αναρωτηθούμε: έχοντας πάρει ο Ολυμπιακός Αργεντίνο αριστεροπόδαρο στόπερ, τον Νικολάς Φρέιρε, θα πάει να πάρει και δεύτερο Αργεντίνο αριστεροπόδαρο στόπερ, τον Γκαστόν Ερνάντες και δη πληρώνοντας 4 εκ. δολάρια; Κάτι δεν μου πάει καλά στο παζλ…

Ολυμπιακός: Ο Νικολακόπουλος για Φρέιρε και Ερνάντες

· Η αίσθηση που μου δίνεται είναι ότι ο παίκτης της Σαν Λορέντσο πιθανότατα ήταν ο τρίτος Αργεντίνος της τελικής λίστας των Κορδόν και Μαρτίνεθ, μαζί με τον Παλομίνο της Αταλάντα και φυσικά τον Φρέιρε. Ο Ολυμπιακός πιθανότατα να είχε κάνει όντως την περασμένη εβδομάδα την προσφορά των 4 εκ. δολαρίων για τον Ερνάντες, αλλά η Σαν Λορέντσο την απέρριψε.

· Μάλιστα διάβασα στο ρεπορτάζ της Σαν Λορέντσο και μία δήλωση του Ματίας Καρούτσο, γενικού μάνατζερ του συλλόγου, που ερωτηθείς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς για τον Ερνάντες σχολίασε: «Δεν φαντάζομαι μία ομάδα της Αργεντινής να μπορεί να πληρώσει το ποσό μίας πιθανής πώλησης του παίκτη με την ποιότητα που έχει». Άρα, τον κοστολογούν πολύ ακριβά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x