Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα αδειάζει θέση για ξένο χαφ και φέρνει άλλο μπακ (όχι τον Σαλάχ)

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, που φέρνει η αποχώρηση του Ορτέγκα.

· Η Ρίβερ Πλέϊτ έστειλε νέους όρους για την αγορά του Φρανσίσκο Ορτέγκα, που σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή ικανοποιούν τον Ολυμπιακό και τον κάνουν να ανάβει το πράσινο φως στον 27χρονο αριστερό μπακ για την επιστροφή στην πατρίδα του.

· Ήδη, η μεγάλη ομάδα της Αργεντινής άδειασε μία θέση στο ρόστερ της, δανείζοντας τον Λεντσίνα στην Μπούργκος και μπορεί να προσθέσει στο ρόστερ της τον Ορτέγκα, που ετοιμάζεται ήδη για το ταξίδι στο Μπουένος Άϊρες, με τον Ολυμπιακό να παίρνει ένα ποσό γύρω στα 4,5 εκ. ευρώ, πάντοτε κατά τις πληροφορίες από την Νότια Αμερική.

· Με την αποχώρηση και του Ορτέγκα, ο Ολυμπιακός έχει πλέον όλη την άνεση να διαπραγματευθεί την απόκτηση κάποιου ξένου, μη κοινοτικού, χαφ, καθώς οι δικοί του ξένοι παίκτες έχουν περιοριστεί στους τέσσερις (Ρόντινεϊ, Μπρούνο, Ταρέμι, Κλέϊτον), καθώς ο Αντρέ Λουίς πάει στην Κάνσας κι ο Ελ Κααμπί πλέον δεν λογίζεται ως ξένος.

· Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία ονόματα κεντρικών χαφ που κοιτάζει ο Ολυμπιακός είναι Νοτιοαμερικάνοι χωρίς κοινοτικό διαβατήριο-βλέπε τον Βραζιλιάνο Βινίσιους της Βόλφσμπουργκ και τον Βενεζουελάνο Κασέρες της Τουλούζ…

Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα αδειάζει θέση για ξένο χαφ και φέρνει άλλο μπακ (όχι τον Σαλάχ)

· Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μένει με ένα αριστερό μπακ, τον Μπρούνο, για τα δύο παιχνίδια του με τη ΝΕΚ, καθώς ο Ορτέγκα έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στη Ρίβερ Πλέϊτ και τη θέση του πήρε ο Γερμανός τερματοφύλακας Ορτέγα, όπως είχα γράψει εδώ από χθες.

· Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να δηλώσουν άλλο αριστερό μπακ, αφού ο Μαροκινός Σαλάχ Εντίν της Ρόμα εξακολουθεί να ζητάει χρόνο, περιμένοντας προσφορά από μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο δε άλλος παίκτης που ήταν στην πρώτη σειρά της λίστας, ο Αρμένιος Τικνιζιάν, έχει υποχρεώσεις με τον Ερυθρό Αστέρα στα προκριματικά του Champions League (παιχνίδια με τη Χάποελ Μπερ Σέβα) και στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να περιμένουν.

· Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Ολυμπιακός πάει για άλλο αριστερό μπακ! Στα δε παιχνίδια με τη ΝΕΚ εναλλακτικές επιλογές για τον Μπρούνο είναι ο Ρόντινεϊ κι ο Πιρόλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x