Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός, ο Πελέ, ο Μαραντόνα και ο Μαρσέλο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έχει σήμερα στο sport-fm.gr ένα ποτ πουρί θεμάτων γύρω από τον Ολυμπιακό!

· Δηλαδή, ο Ολυμπιακός άμα λάχει έχει τον Πελέ στον ύμνο του, τον Μαραντόνα μέλος του και τον Μαρσέλο αλλαγή του Ρέαμπτσιουκ!

· H μητέρα του Χάμες εμφάνισε ένα βιντεάκι στο λογαριασμό της στο Instagram, με τον γιό του Χάμες, τον Σάμουελ, να πανηγυρίζει το golazo του άσου του Ολυμπιακού την Κυριακή στο 5-0 επί του Αστέρα. Το βιντεάκι συγκίνησε πολύ τους χρήστες στα social media, αλλά πλέον η Μαρία Ντελ Πιλάρ Ρούμπιο το έχει κατεβάσει από το λογαριασμό της.

· Η σύζυγος του γιού (και βοηθού) του Μίτσελ, Άντριαν Γκονζάλες, η Ναταλία Κολ, είναι γνωστή στυλίστρια και influencer στην Ισπανία κι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hola (Hello), στο οποίο μίλησε για τον άντρα της ζωής της, αλλά και για τον Μίτσελ. Η Ναταλία είναι 17 χρόνια μαζί με τον Αντριάν, που έπαιξε μπάλα σε Χετάφε, Εϊμπάρ, Μάλαγα, Σαραγόσα, προερχόμενος από την Ακαδημία της Ρεάλ. Τι λέει για τον Μίτσελ; «Είναι ο παππούς της οικογένειας! Όταν μου τον σύστησε ο Αντριάν, δεν ήξερα ποιος είναι, γιατί δεν ασχολιόμουν με το ποδόσφαιρο»!

Ολυμπιακός: Ο Πελέ, ο Μαραντόνα κι ο Μαρσέλο

· Τον θυμάστε τον Ερνάνι, που είχε φέρει στον Ολυμπιακό ο Μάρκος Σίλβα; H πορεία του είναι συνεχώς πτωτική και τώρα έφτασε στη Ρίο Άβε, με μόλις ένα παιχνίδι ως βασικός στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.



· Ο Κορμπεράν έχει εφτά νίκες στους εννέα αγώνες του στον πάγκο της Μπρόμιτς, που όταν την ανέλαβε ήταν 23η και προτελευταία στη βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ και τώρα την έχει στην 9η θέση!!! Μα κι αυτός ο ευλογημένος δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο στον Ολυμπιακό κι όχι σε 11 αγώνες να έχει δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες;

· Να κλείσω όπως ξεκίνησα, με τον Ρέαμπτσιουκ. Στα σοβαρά, όμως, τώρα: Respect στον Όλεγκ, που ακριβώς μέσα σε μία διετία συμπλήρωσε 100 επίσημα παιχνίδια στον Ολυμπιακό! Δεν είναι τόσο εύκολο για κανένα να το κάνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x