· Για πολλά και διάφορα μίλησε ο Ρόντινεϊ σε συνέντευξη (Sport Tv) που έδωσε στην πατρίδα του, όπου βρίσκεται οικογενειακώς για ολιγοήμερες διακοπές.

· Ο 32χρονος άσος του Ολυμπιακού ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν ακόμη ελπίζει ότι θα παίξει στην εθνική Βραζιλίας, κάτι το οποίο όλο και ακούγεται εδώ και περίπου μία διετία, λόγω των καλών του εμφανίσεων, αρχικά με την Φλαμένγκο και στη συνέχεια με τον Ολυμπιακό. Και απάντησε καταφατικά, δίνοντας μάλιστα και κάποιες πληροφορίες περί τούτου.

· «Είμαι σίγουρος ότι είμαι στα ραντάρ της εθνικής. Στον αγώνα με την Άστον Βίλα, στην Αγγλία, για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, ήταν εκεί ο βοηθός του Ντοριβάλ Τζούνιορ (ομοσπονδιακός προπονητής), ο Λούκας Σλιβέστερ, με τον αναλυτή Πέδρο Σοτέρο, και μου μίλησε. Μου είπε να μείνω στον ίδιο δρόμο, ότι η Εθνική ψάχνει δεξί μπακ κι ότι πρέπει να δουλέψω στην ομάδα μου για να έχω αυτή την ευκαιρία», είπε ο Ρόντινεϊ.

· Και κατέληξε: «Στόχος είναι να συνεχίσω να δουλεύω με την ίδια συνέπεια, αν θέλω να παίξω στην Εθνική Βραζιλίας. Έχω ήδη συνεργαστεί στην καριέρα μου με τον Ντοριβάλ Τζούνιορ στην Φλαμένγκο. Ήταν για εμένα ένας υπέροχος πατέρας το 2022. Από εκεί και πέρα, είμαι συγκεντρωμένος στο σύλλογο μου, μέσα από τον οποίο μπορώ να έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου».

· Στις πρώτες κλήσεις του για την Εθνική Βραζιλίας, ο Ντοριβάλ Τζούνιορ πήρε για τη θέση του δεξιού μπακ τον Ντανίλο της Γιουβέντους και τον Κόουτο της Τζιρόνα, ενώ ακούστηκαν και τα ονόματα άλλων δύο υποψήφιων, του Έμερσον της Τότεναμ και του Βάντερσον της Μονακό.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x