-Τα νεότερα από το θέμα του γκολκίπερ στον Ολυμπιακό.
-Πρώτον, αυτή την στιγμή η μεταγραφή του Γερμανού Ορτέγα έχει μπλοκάρει. Δεν έχει χαλάσει, ακόμη, αλλά έχει μπλοκάρει η απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Κάπως έτσι, είναι πιθανόν να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Ζοζέ Σα. Χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστεί και άλλη επιλογή της τελευταίας στιγμής.
-Δεύτερον, εξακολουθεί η πιθανότερη εκδοχή να είναι η μεταγραφή του Τζολάκη στην Χαλ, όπως άλλωστε είπε ευθέως κι ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, ο Ατζούν. Όμως, και δεν έχει κλείσει ακόμη η μεταγραφή και έχει πέσει στο τραπέζι και κάτι άλλο: να γίνει η μεταγραφή, αφού πρώτα ο Τζολάκης παίξει στα προκριματικά του Champions League με την ολλανδική ΝΕΚ. Γενικά είναι ανοικτή η υπόθεση της μεταγραφής του Τζολάκη, με την Χαλ πάντως να εξακολουθεί να είναι κοντά, έως και πολύ κοντά, στην αγορά του.
-Τρίτον, ο νεοαποκτηθείς Πόποβιτς ναι μεν θέλει ακόμη πολλή δουλειά, αλλά μοιάζει ο πανύψηλος Μαυροβούνιος διεθνής να έχει την πρώτη ύλη για να κάνει μεγάλα πράγματα, εφόσον δουλέψει καλά στον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






